Илиан Илиев: ЦСКА е гранд, но е неприятно да загубиш в последните минути

„Като цяло мачът беше равностоен“, посочи наставникът на Черно море след 0:2 на „Тича“

Илиан Илиев: ЦСКА е гранд, но е неприятно да загубиш в последните минути

„Като цяло мачът беше равностоен, според мен.“

Това каза треньорът на Черно море Илиан Илиев след загубата от ЦСКА с 0:2, дошла след два късни гола на Кристиян Малинов (88) и Али Соу (90+2).

„Една точка си е една точка, но ние искахме да победим. Ако смятахме да задържаме хикса, щяхме да вкараме още двама централни защитници. Може би трябваше да държим повече топката”, заяви Илиев след поражението на „Тича“.

„Напускането на Патрик Андраде беше неприятно, заради контузията, защото той можеше да задържа топката. Да ти вкарат в последните минути, е много неприятно. В тези мачове трябва да имаш и малко късмет, като усилие обаче футболистите се вложиха много. ЦСКА са придобили по-друго самочувствие, все пак ЦСКА е гранд.”

„Трябва много бързо да се съвземем, начинът по който загубихме, може би ще ни окаже влияние, защото в последните минути да загубиш е много неприятно, особено като си направил всички в офанзивен план. Просто завършващият удар ни липсваше. Като опасности и при фланговите атаки имахме много, но припряността ни оказа влияние”, допълни наставникът на „моряците“. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки