Реал унищожи Галатасарай на "Бернабеу", бразилски талант блесна с хеттрик (ВИДЕО+СНИМКИ)

Родриго вкара три, Бензема два, а Рамос отбеляза от дузпа за 6:0 над турския тим

Реал унищожи Галатасарай на "Бернабеу", бразилски талант блесна с хеттрик (ВИДЕО+СНИМКИ)

Реал Мадрид направи сериозна крачка към осминафиналите в Шампионска лига след изразителна победа с 6:0 над Галатасарай. „Кралския клуб“ реши всичко в двубоя от Група „А“ още преди да измине четвърт час на „Сантяго Бернабеу“. Родриго откри резултата в 5-ата минута, а след две минути 18-годишният бразилец се разписа за втори път. В 12-ата минута Тони Кроос бе фаулиран на границата на наказателното поле, а след консултация с ВАР главният рефер отсъди дузпа, която капитанът Рамос реализира.

В последната минута от редовното време Бензема откри головата си сметка в мача след отлична асистенция на Родриго.

След почивката отново Реал доминираше на терена, но петият гол падна едва в 81-ата минута, а негово автор отново бе Бензема. В добавеното време Родриго бе изведен добре от Бензема и с точен удар оформи своя хеттрик и крайното 6:0.

Така след четири изиграни мача Реал има седем точки в актива си, но решаващите двубои за испанците тепърва предстоят – „белия балет“ има домакинство на ПСЖ в следващия кръг и в последния си мач от групите гостува на Брюж.



Галатасарай пък ще се бори единствено за третото място в групата, след като турският тим има само точка в актива си.

Всичко започна отлично за "белите", които излязоха напред още в 4-ата минута. Тогава Марсело центрира отляво и топката стигна до Родриго, който залъга един футболист и с левия крак насочи топката в долния десен ъгъл на Муслера.



Само три минути по-късно последва ново подаване на Марсело и младият му сънародник пак беше на точното място, за да направи 2:0 с глава.



В тези секунди Стивън Нзонзи настъпа Тони Кроос на границата на наказателното поле и се стигна до преразглеждане на ситуацията от ВАР. След като лично изгледа положението, главният рефер Феликс Цвайер отсъди дузпа. Серхио Рамос я реализира по типичния за себе си начин с шут "паненка", с което резултатът набъбна на 3:0, а минутата беше 14-а.



Съкрушителният първи четвърт час на практика отказа турците. Те загубиха интерес да се борят, а и домакините веднага намалиха темпото.

Малко преди почивката Марсело напусна принудително, след като усети болки.



В заключителните секунди на първата част Родриго се отличи и с асистенция - към Бензема, който с лекота вкара за 4:0. Имаше време и за шанс пред Еден Азар, но той пропусна.

На почивката треньорът на Галатасарай направи две промени в състава си. Промяна в играта обаче нямаше. Реал се забавляваше, но не стигаше до кой знае какви шансове.

В 67-ата минута голмайсторът от първия мач между двата отбора Тони Кроос шутира от въздуха и Муслера спаси, а при добавката Бензема не съумя да вкара.



Последва нов шанс през Бензема, но стражът пак спаси.

Играчите на Галатасарай стигнаха до първата си чиста възможност чак в 78-ата минута, но Тибо Куртоа показа, че е на мястото си.

Бензема все пак стигна до второто си попадение, като това стана в 81-вата минута, когато се разписа след подаване на Даниел Карвахал.



В последната минута от добавеното време Родриго се възползва от добър пас на Бензема и с точен удар оформи своя хеттрик.

Де Хеа отново е опция за Реал Мадрид

"Белия балет" ще търси нов вратар за новия сезон

Киеза си промени мнението, преподписва с Ювентус

Смяташе се, че крилото ще напусне торинци след края на сезона

Атлетико Мадрид вдигна Гризман на крака

32-годишният французин поднови тренировки

Байерн Мюнхен изкушава вундеркинда на Милан

Франческо Камарда все още не е подписал професионален договор с "росонерите"

Канаваро: Ще тренирам Наполи и за без пари

Световният шампион с Италия призна, че това е неговата мечта

ФИФА и УЕФА са притеснени от случващото се в Испания

Прокуратурата все още разследва случая "Рубиалес"

Слух от Испания: Барселона се пробва за Ерлинг Холанд?

Каталунците с изненадваща трансферна цел

Манчестър Юнайтед активира клаузата на Бремер

"Червените дяволи" искат да подсилят защитата си с бразилеца

Интер преподписва с Индзаги след края на сезона

Специалистът се е устремил към първото си Скудето като треньор

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки