Живко Миланов: Това беше най-слабият ни мач досега

"След гола на се игра футбол, те лежаха през една минута"

Живко Миланов: Това беше най-слабият ни мач досега

Капитанът на Левски Живко Миланов отсече, че загубата от Ботев Пловдив е била срещата, която е най-слабо изиграната от „сините” през този сезон в елита на България. Опитният бранител призна, че все още не знае какво ще прави, когато му изтече договора с клуба, като „Левски ще реши”.

„Левски не игра добре, а това беше най-слабият ни мач досега. Хубавото е, че предстоят други срещи. Не ни се получи играта просто. Още първото полувреме не влязохме в мача, а втората част стояхме добре, но след контраатака вкараха ни гол и мачът се накъса. Докрая не се игра и футбол, те лежаха през една минута. Щом не е свирил дузпа за нас, значи е нямало в тази ситуация на Паулиньо”.

„Нормално е да наруши настроението ни, тъй като ще изостанем още от Лудогорец. Има още мачове, които трябва да ги взимаме. Не мисля, че имаше подценяване към Ботев. Просто не влязохме добре в срещата и вече второто искахме да реагираме, но допуснахме гол, след което те се затвориха”, продължи Миланов.

„Бъдещето ми ще го разберете по-натам. Сега не сме разговаряли. Каквото прецени Левски, това е”, завърши капитанът на Левски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки