ИЗВЪНРЕДНО: Бивши треньори на ЦСКА в спор за Бодуров

Бранителят вече поставил условията си, вижте пред кой отбор

ИЗВЪНРЕДНО: Бивши треньори на ЦСКА в спор за Бодуров
Бранителят на ЦСКА 6 немилост Николай Бодуроб има няколко опции за нов клуб, пише "Тема спорт". Той е в списъка с желани имена на двама свои бивши треньори на "Армията". 
 
Стамен Белчев го иска в Арда, докато Нестор Ел Маестро ще опита да го привлече в Щурм Грац, където много силно в последно време се изявява Кирил Десподов. Очаква се през зимата Бодуров да разтрогне с ЦСКА и да премине в следващия си клуб като свободен агент.
 
На този етап защитникът клони повече към възможността, свързана с Кърджали. С него вече е говорено и той е поставил своите условия. Стамен Белчев настоява защитата да бъде подсилена сериозно през зимата, тъй като това е най-слабото звено в тима. А Бодуров е разглеждан като опция №1 и идеалния човек за укрепването на дефанзивния вал на базата на своя опит и класа.
 
Още по-любопитна е възможността, свързана с Щурм Грац. Според запознати бранителят е навиван да отиде в Австрия както от Нестор Ел Маестро, така и от футболист №1 на България за 2019 година и бивш играч на ЦСКА Кирил Десподов. Двамата с крилото са близки приятели, а Бодуров беше в добри отношения и с младия специалист. Малко след като Ел Маестро напусна "Армията", бранителят заяви в свое интервю, че го чака голямо бъдеще и допълни, че Нестор не е издържал на напрежението в клуба.
 
В момента Щурм прави нелош сезон, а Десподов се превърна в звездата на тима, като в елита има 9 мача, 5 гола и 3 асистенции. В последния кръг срещу Хартберг той записа 2 попадения и асистенция за крайното 3:1. Вчера Десподов се прибра в България за мачовете на националния отбор с Парагвай и Чехия. Крилото обядва в компанията на бившия адвокат на ЦСКА Радостин Василев и на своя брат Димитър. 
 
"След страхотната игра вчера (б.р. - в събота) е време за обяд на родна земя", написа Василев и публикува снимки с Десподови. Интересното е, че адвокатът движи трансферните дела на Кирил, но в същото време през лятото сключи и договор за партньорство с Арда и имаше основен принос за някои от силните попълнения на клуба.

 

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки