Десподов на рождения си ден: Искам един ден да играя в Реал (Мадрид)!

Националът призна за интерес от стана Щурм към Бодуров

Десподов на рождения си ден: Искам един ден да играя в Реал (Мадрид)!

 Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов днес навърши 23 години. Българският футболен съюз специално честити празника на футболиста на Щурм (Грац) и националния отбор на България.

“Честит рожден ден на нападателя на българския национален отбор Кирил Десподов!”, написаха от БФС в официалния си фейсбук профил.

Тази сутрин пък той направи подарък на млади таланти от школите на отборите у нас, за които е играл. На футболна база "Бояна" Десподов поигра с деца от Перун (Кресна), Литекс и ЦСКА и раздаде топки с автографи за футболните школи. Малчуганите дори зададоха няколко въпроса към крилото, като един от тях беше дали мисли за връщане в ЦСКА. "Не ме връщайте още", заяви с усмивка Десподов. "Разбира се, че се надявам да се върна в ЦСКА, дай Боже един ден да завърша кариерата си там, но за момента трябва да се развиваме в чужбина.". 


Десподов беше попитан и къде мечтая да играе, като на това той отвърна, че любимият му отбор е Реал (Мадрид) и се надява един ден да облече екипа на белите. 

Пред журналистите футболист №1 за миналата година заяви, че се чувства отлично в Щурм (Грац). "Чувствам се много добре, климатизирах се. Виждате, че първенството е много интересно - от първо до четвърто място сме разделени в няколко точки, постоянно се гоним и това е интересно.". 

 

Той потвърди слуховете, че е предложил на Нестор Ел Маестро да вземе Николай Бодуров. 

 

"Ще се радвам, ако дойде при нас, защото ще помогне много на отбора. Ще видим, дано се случи. Да, шегувахме се с Нестор, че трябва да го вземем при нас, след като има проблеми в ЦСКА. Той е уникален играч и заслужава да играе на високо ниво", заяви Десподов пред медиите. 


Нападателят и смяната на националния селекционер и бъдещата му работа с Георги Дерменджиев. "Не съм се чул още с господин Дерменджиев, но се равам, че ще работим заедно. Той постигна страхотни успехи с Лудогорец и се надявам, че ще ги пренесе и тук", заяви Десподов. 

Левски обяви кога пуска билетите за ЦСКА

Двата тима играят на 7 април

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки