ИЗВЪНРЕДНО: Араби в битка за Паулиньо

Интересът от Швейцария към крилото на Левски остава

ИЗВЪНРЕДНО: Араби в битка за Паулиньо
Крилото на Левски Паулиньо е апетитна хапка за няколко чуждестранни клуба. Към него има интерес от арабски тимове, които вече са декларирали желанието си.
 
26-годишният бразилец е представляван от швейцарска мениджърска агенция - същата, която се грижи за правата на вече бившия ми съотборник Давиде Мариани. През лятото офанзивният халф бе продаден на дубайския Шабаб алАхли. Стойността на трансфера бе 1,417 милиона евро.
 
В момента Мариани, който в началото на кампанията вкара 6 гола в 6 мача за Левски, се справя добре в новия си тим. Той е започнал като титуляр във всичките 7 шампионатни двубоя на Шабаб ал Ахли, като в тях е вкарал 2 гола. Отборът пък е на второ място в местното първенство.
 
Агентите на Паулиньо имат сериозни контакти в арабския свят, така че не е изненада, че към клиента им интерес проявяват такива клубове. За фланговия нападател питат и от Швейцария.
 
През лятото от Лугано се бяха похвалили, че са много близо до подпис с Левски за Паулиньо. Тогава обаче трансферът бе блокиран от треньора на сините Петър Хубчев, тъй като те нямаха алтернатива на крилото (по-късно привлякоха Насиру Мохамед). Говореше се, че Лугано трябва да извади 1,2 милиона евро, за да има бразилеца в редиците си.
 
През този сезон Паулиньо не е пропуснал нито един двубой на Левски. В 16 срещи в първенството той е реализирал 6 гола, разписа се веднъж и в четирите мача от Лига Европа. Бразилецът пристигна на "Герена" в началото на 2018 година по настояване на Делио Роси. За него сините не платиха трансферна сума, дойде като свободен агент. Преди това носеше екипа на украинския Заря Луганск, където е бил съотборник с настоящия защитник на Лудогорец Рафаел Форстър. Общо за Левски той има 67 срещи във всички турнири, в които е вкарал 17 попадения.

 

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки