Албентоса се фука с шпагатите си, в Англия го хвалят

Агитката на ЦСКА събира пари за мача с Лудогорец

Албентоса се фука с шпагатите си, в Англия го хвалят

Раул Албентоса затвърди имиджа си, че е най-активният футболист на ЦСКА в социалните мрежи.

Испанския защитник пусна клип с изявите си в профила си в Туитър от последните мачове със Славия и Етър.

В тях се виждат няколко чисти шпагата на защитника, както и хубави негови намеси спрямо нападателите на противника.

Албентоса е кръстил видеото леко претенциозно „Не и у дома“, наблягайки на това, че очевидно е невъзможно да се премине през него, пише "Меридиан мач".

В същото време в Англия също се сетиха за Раул Албентоса и периода му в Дерби Каунти. За английския клуб обаче той има едва 8 мача, като и контузия му е попречила да се задържи на Острова.

В Англия обаче отбелязват, че испанецът играе в момента за ЦСКА и се справя по-скоро добре.

Агитката на „червените“ пък стяга много сериозна организация за домакинството срещу Лудогорец, което трябва да се играе на първи декември. За целта във Фейсбук групата „Трибуна Сектор Г призоваха“ армейските фенове за дарения, като им трябват още 2500 лева, за да изпълнят плана си. Ултрасите се похвалиха, че само на последното домакинство със Славия са събрали 880 лева.

„Както знаете, на 1.12. посрещаме Луцогорец на „Армията“. Тук класиране, голова разлика или отборната форма на двата тима нямат никакво значение - длъжни сме да превърнем нашия дом в Ад за гостите! За целта повярвайте ни, ние ще сме подготвени и вече сме започнали, но имаме нужда и от вашата помощ! Вярваме, че заедно с вас ще превърнем и тези 90 минути в поредния червен шедьовър по трибуните!“, написаха феновете.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки