Голямата Илияна Раева също подкрепи Фандъкова!

„Ще гласувам за доказалия се успешен кмет и личност, притежаваща и запазила в себе си най-важните човешки качества!”

Голямата Илияна Раева също подкрепи Фандъкова!

„Време е за подкрепа! Аз ще подкрепя г-жа Фандъкова!“

Това разкри чрез официалния си профил в социалната мрежа „Фейсбук“ президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, след като по-рано през деня изявени спортисти и шампиони също застанаха зад настоящия кмет на София, издигнат от ПП ГЕРБ.

Ето какво още написа голямата Илиана Раева, без редакторска намеса от Novsport.com:

„Ще гласувам за доказалия се успешен кмет и личност притежаваща и запазила в себе си най-важните човешки качества! Ще гласувам за нея!

Защото харесвам родния си град София!

Защото го обичам и се чувствам прекрасно като негов жител! Защото харесвам нежността, умереността, последователността, стоицизма на истински войн, какъвто всъщност е г-жа Фандъкова! Защото обича истински нашия спорт и помага безкористно винаги, когато е имало нужда от помощта на общината в рамките на закона! И заради нещо, което за мен е най-важното, защото от него зависи всичко - същността и личната и характеристика!

В най-тежкия момент от професионалния ми път като президент на БФХГ, когато при една много трудна ситуация за националния отбор, озверели хора ме разпънаха на кръст и с ръце късаха парчета от плътта и душата ми, точно тя беше една от първите, които ми написа СМС!

Трогателен и искрен, с който ми изпращаше любовта си и изразяваше пълната си подкрепа към мен, треньора и отбора!

Никога няма да забравя това! Нашият кмет трябва да е отговорен, грижовен, да е блестящ професионалист и човек с главно Ч! Госпожа Фандъкова е всичко това и аз, и семейството ни с огромно удоволствие ще я подкрепим!

Успех!

С огромно уважение към Вас, г-жо Фандъкова!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки