ЦСКА хвърля 11-те от Враца срещу Лудогорец

Крушчич отново залага на Гълъбов

ЦСКА хвърля 11-те от Враца срещу Лудогорец
ЦСКА почти сигурно ще излезе със същата единайсеторка срещу Лудогорец като тази във Враца. Треньорът на армейците Милош Крушчич е останал доволен от изявите на титулярите и ще се води по старото правило - когато нещо работи добре, не го променяй.
 
Около 11-те за мача с Ботев през уикенда имаше две дилеми. Едната бе кой да действа отдясно - Гълъбов или Турицов. За първи път, откакто Крушчич пое червените, двамата бяха едновременно на разположение.
 
В крайна сметка треньорът се довери на Гълъбов, който се отплати с гол и стабилна игра. На този етап роденият в Шумен защитник изглежда по-солиден в отбрана от Турицов, а носи и повече опасност в атака чрез включванията си при статични положения. 24-годишният бранител ще е титуляр и срещу Лудогорец.
 
Единствената въпросителна за 1 декември е в средата на терена между Малинов и Пинто. В последно време родният национал се застоя на пейката, а Крушчич се доверява на триото Антов-Пинто-Тиаго. Това вероятно няма да се промени и срещу Лудогорец.
 
Трябва да се отбележи обаче, че Пинто реагира остро на смяната си във Враца в 65-ата минута, като си захвърли гневно ръкавиците на земята, докато отиваше към пейката. Малинов пък даде интервю през миналата седмица, в което заяви: 
 
"На всеки футболист се отразява, когато не започва и не влиза да играе. Но всички сме професионалисти и си чакаме шанса. Нямам никакви проблеми с треньора, нито той с мен. Така е решил, явно за момента предпочита хора, които се представят по-добре от мен или вижда по-голяма перспектива в тях. Така си го обяснявам".
 
Промени в състава на ЦСКА за мача с орлите могат да настъпят само ако възникне проблем през седмицата с някои от играчите, които стартираха във Враца.
 
Срещата с Лудогорец е на 1 декември, неделя, от 18:00 часа. Билетите са в продажба от няколко дни на цена 12 лева за сектор А, 8 за В и 6 за Г.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки