ЦСКА хвърля 11-те от Враца срещу Лудогорец

Крушчич отново залага на Гълъбов

ЦСКА хвърля 11-те от Враца срещу Лудогорец
ЦСКА почти сигурно ще излезе със същата единайсеторка срещу Лудогорец като тази във Враца. Треньорът на армейците Милош Крушчич е останал доволен от изявите на титулярите и ще се води по старото правило - когато нещо работи добре, не го променяй.
 
Около 11-те за мача с Ботев през уикенда имаше две дилеми. Едната бе кой да действа отдясно - Гълъбов или Турицов. За първи път, откакто Крушчич пое червените, двамата бяха едновременно на разположение.
 
В крайна сметка треньорът се довери на Гълъбов, който се отплати с гол и стабилна игра. На този етап роденият в Шумен защитник изглежда по-солиден в отбрана от Турицов, а носи и повече опасност в атака чрез включванията си при статични положения. 24-годишният бранител ще е титуляр и срещу Лудогорец.
 
Единствената въпросителна за 1 декември е в средата на терена между Малинов и Пинто. В последно време родният национал се застоя на пейката, а Крушчич се доверява на триото Антов-Пинто-Тиаго. Това вероятно няма да се промени и срещу Лудогорец.
 
Трябва да се отбележи обаче, че Пинто реагира остро на смяната си във Враца в 65-ата минута, като си захвърли гневно ръкавиците на земята, докато отиваше към пейката. Малинов пък даде интервю през миналата седмица, в което заяви: 
 
"На всеки футболист се отразява, когато не започва и не влиза да играе. Но всички сме професионалисти и си чакаме шанса. Нямам никакви проблеми с треньора, нито той с мен. Така е решил, явно за момента предпочита хора, които се представят по-добре от мен или вижда по-голяма перспектива в тях. Така си го обяснявам".
 
Промени в състава на ЦСКА за мача с орлите могат да настъпят само ако възникне проблем през седмицата с някои от играчите, които стартираха във Враца.
 
Срещата с Лудогорец е на 1 декември, неделя, от 18:00 часа. Билетите са в продажба от няколко дни на цена 12 лева за сектор А, 8 за В и 6 за Г.

 

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки