Дибала е от световна класа, отсече Сари и обясни защо не смени Роналдо

"Кристиано изигра цял мач, защото исках да вкара гол, който да го мотивира"

Дибала е от световна класа, отсече Сари и обясни защо не смени Роналдо

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари обяви, че е оставил Кристиано Роналдо на терена през целия мач срещу Атлетико (Мадрид), за да му даде шанс да се разпише. Ювентус спечели мача с 1:0, а автор на попадението стана Пауло Дибала, който се разписа в края на първото полувреме.

"Изразходихме доста сили в този мач, което е неизбежно за всяка среща от Шампионска лига. Мисля, че всичко ни се получи, но, както и в последния мач с Аталанта, стигнахме доста трудно до тази победа. Преди всичко проведохме отлично първо полувреме и разчитахме на това. През второто бях ядосан, тъй като играчите ни прекалено лесно губеха топката. Възможно е да имаме повече мотивация в Шампионска лига, но това е грешка, тъй като трябва така да се раздаваме във всеки турнир", заяви Сари след мача.

"Кристиано остана на терена през цялото време, тъй като исках да вкара гол, който да му придаде мотивация. Мисля, че физическото му състояние се подобрява. Той с всички сили се опитваше да тренира на пълни обороти. Дибала е играч от световна класа, той се намира в отлична форма и може сам да промени изхода на мача", допълни италианският специалист. А какви, според самия него, са отношенията му със звездата вижте в този материал.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки