Алекси Желязков: Загубата от Еспаньол беше силен шамар за Лудогорец

"Най-добрият вариант е всичко да приключи утре, но не зависи само от нас"

Алекси Желязков: Загубата от Еспаньол беше силен шамар за Лудогорец

 Помощник-треньорът на Лудогорец Алекси Желязков очаква тежък мач срещу тима на ЦСКА (Москва). Утре българският шампион гостува на "армейците" в мач от Лига Европа, а при успех “орлите” ще се класират за следващата фаза.

 
"Няма да изпадам в подробности кой ще играе и кой няма да играе. Дошли сме с всички футболисти, които са на разположение и готови да излязат и да се раздадат на 100% в утрешния мач. Колкото по-бързо успеем да излезем от групите, толкова по-добре за нас. Предстоят ни тежки мачове и в първенството. Не си правим такива сметки. Най-добрият вариант е всичко да приключи утре, но не зависи само от нас", коментира той официалната пресконференция преди двубоя.
 
"Дзагоев е отличен футболист с богат опит. Не е играл доста време и се надявам да не бъде на 100%. Отборът на ЦСКА (Москва) изповядва колективен футбол. Мачът с Еспаньол беше силен шамар за нашия отбор. В тима ни има доста опитни и добри футболисти. Видях, че са преодолели този мач с Еспаньол в тренировъчния процес. От психологическа гледна точка оказваше някакво влияние, но футболистите излязоха много бързо от това положение. Достатъчно добре познавам руските отбори. В мотивационен план резултатът, който се получи в Разград, ще бъде тяхната инжекция", добави той.
 
"Имам 20 основни футболисти и във всеки един мач тези хора трябва да са готови. Няма незаменими играчи. Най-нормалното нещо е, когато отиваш на дълго пътуване, да имаш трима вратари. Всичко може да се случи", каза още Желязков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки