Петричев: Бяхме по-добри

Изпълнителният директор на шампионите

Петричев: Бяхме по-добри

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира равенството на тима срещу ЦСКА (0:0) в двубой от 18-ия кръг на efbet Лига.

"0:0 също е резултат, реалният резултат беше 0:2, по-чистите ситуации бяха за Лудогорец, в 13-ата минута не беше отсъдена и дузпа, по всички показатели бяхме по-добрият отбор, и то в такъв цикъл от мачове", коментира той.

"Не бих казал, че е бил безличен Лудогорец, като цяло по-предпазливо започнахме мача, през второто полувреме имаше един отбор на терена, въпреки студеното време, и враждебната обстановка. Създадохме чисти положения, докато съперника нямаше, освен един фаул", добави шефът на Лудогорец.

"Всеки един играч, който е в Лудогорец е взет след доста сериозен труд от скаутския отдел, всеки един има мястото си в Лудогорец. Част от чужденците се адаптират по-бързо, друга част по-бавно, но имаме търпение. Доволни сме, Чибота игра добре, Битон също", каза още Петричев.

"Прекалено рано е да се правят каквито и да било сметки, има конкуренция, завързани мачове, има много мачове, битката си продължава на всички фронтове, имаме шанс да продължим в Европа и напролет, дано успеем. Не давам оценки на съдиите, това, което видях по сайтовете е, че има дузпа за Лудогорец. Ние не ревем", завърши шефът на "орлите".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки