СЕНЗАЦИЯ: Левски се прицели в играч на Ботев Пд

Вижте кой футболист на "жълто-черните" искат на "Герена"

СЕНЗАЦИЯ: Левски се прицели в играч на Ботев Пд

Левски работи усилено по селекцията си за зимата, тъй като съставът на Петър Хубчев трябва да бъде подсилен на няколко позиции. Най-невралгичните са двата бека, където Живко Миланов и Иван Горанов нямат алтернатива. Наставникът се вижда в чудо всеки път, когато трябва да намира кой да играе на мястото на някой от двамата.

По тези причини шефовете на Левски вече са насочили усилия към привличане на ляв и десен бек. Фаворит за ляв защитник и заместник на Иван Горанов е футболистът на Ботев (Пловдив) Лазар Марин, твърди Блиц.

25-годишният футболист се наложи в тима на Ферарио Спасов и е несменяем титуляр. Изявите му са постоянни, а срещу Левски при успеха с 1:0 изигра един от най-добрите си мачове. Ръководството на "сините" не иска да дава високи заплати и големи трансферни суми за играчи, които не се знае дали ще успеят да изместят някого от титулярите в тима. Вариантът с чужденец, който да търка пейката с висока заплата за сметка на национала Горанов не се нрави и затова от "Герена" са се насочили към Марин.

Футболистът на Ботев определено ще коства доста по-малко от чужденец като месечно възнаграждение, а от Левски ще опитат да го привлекат в комплект с Кристиян Димитров.

Лазар Марин има договор с Ботев (Пловдив) до лятото на 2021 година.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки