Кобрата и Андреа се събраха

Певицата лети от щастие, започна да вае тяло

Кобрата и Андреа се събраха
Боксьорът Кубрат Пулев и певицата Андреа отново са заедно. Ексклузивната новина беше потвърдена от фенове на фолкпевицата. Те забелязаха звездната двойка в Пловдив.
 
Двамата пристигнаха в Стария град и отседнаха в местния грандхотел. Кобрата прекара няколко дни в родното място на своя баща Венко. Претендентът за световната титла в тежка категория е главен организатор на галавечер, която ще се проведе на 14 декември. В зала „Колодрума" на ринга ще се качи неговият брат Тервел, който ще премери сили с Дишон Уебстър.
 
Още при самото пристигане в града Пулев и Андреа се настаниха заедно в хотела. Докато боксьорът уреждаше бизнес дела, певицата направи бърза обиколка из магазинчетата във фоайето.
 
„Изглеждаше много щастлива и доволна", потвърди очевидец пред „България днес".
 
В специално интервю наскоро Кубрат Пулев разкри как изпитва сантименти към Андреа. Това се случи няколко седмици след официалната раздяла.
 
„Мъчно ми е за Андреа. Тя е много готин и истински човек - изля душата си Пулев. - За да се съберем, трябва да има промяна в хората. Те трудно се променят. Има варианти. Всеки ще си направи изводите. Смятам, че през цялото време съм давал всичко от себе си. И то не беше никак малко."
 
Андреа първа обяви раздялата през лятото. Тя публикува енигматично съобщение в социалните мрежи. Певицата разкри как се наслаждава на необвързания живот.
 
Събирането на Кобрата и фолкпевицата съвпадна с ново начало за Андреа. През последните дни блондинката отново стана активна в Инстаграм. Тя блестеше на купона за рождения ден на своята близка приятелка Николета Лозанова. Плеймейтката и гаджето й Ники Михайлов седяха до Андреа при последния мач на Кобрата в София срещу Хюи Фюри.
 
Андреа се е захванала да си върне и топформата и се поти здраво във фитнеса. Близки на певицата разказват как тя е изпаднала в депресия след края на връзката с Пулев. Медиите допълнително жегнаха фолкаджийката със снимки, които показваха фотошоп манипулации в тежък за нея момент. Сега обаче всичко изглежда, че е останало зад гърба й и Андреа е дала старт на ново начало.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки