Кобрата и Андреа се събраха

Певицата лети от щастие, започна да вае тяло

Кобрата и Андреа се събраха
Боксьорът Кубрат Пулев и певицата Андреа отново са заедно. Ексклузивната новина беше потвърдена от фенове на фолкпевицата. Те забелязаха звездната двойка в Пловдив.
 
Двамата пристигнаха в Стария град и отседнаха в местния грандхотел. Кобрата прекара няколко дни в родното място на своя баща Венко. Претендентът за световната титла в тежка категория е главен организатор на галавечер, която ще се проведе на 14 декември. В зала „Колодрума" на ринга ще се качи неговият брат Тервел, който ще премери сили с Дишон Уебстър.
 
Още при самото пристигане в града Пулев и Андреа се настаниха заедно в хотела. Докато боксьорът уреждаше бизнес дела, певицата направи бърза обиколка из магазинчетата във фоайето.
 
„Изглеждаше много щастлива и доволна", потвърди очевидец пред „България днес".
 
В специално интервю наскоро Кубрат Пулев разкри как изпитва сантименти към Андреа. Това се случи няколко седмици след официалната раздяла.
 
„Мъчно ми е за Андреа. Тя е много готин и истински човек - изля душата си Пулев. - За да се съберем, трябва да има промяна в хората. Те трудно се променят. Има варианти. Всеки ще си направи изводите. Смятам, че през цялото време съм давал всичко от себе си. И то не беше никак малко."
 
Андреа първа обяви раздялата през лятото. Тя публикува енигматично съобщение в социалните мрежи. Певицата разкри как се наслаждава на необвързания живот.
 
Събирането на Кобрата и фолкпевицата съвпадна с ново начало за Андреа. През последните дни блондинката отново стана активна в Инстаграм. Тя блестеше на купона за рождения ден на своята близка приятелка Николета Лозанова. Плеймейтката и гаджето й Ники Михайлов седяха до Андреа при последния мач на Кобрата в София срещу Хюи Фюри.
 
Андреа се е захванала да си върне и топформата и се поти здраво във фитнеса. Близки на певицата разказват как тя е изпаднала в депресия след края на връзката с Пулев. Медиите допълнително жегнаха фолкаджийката със снимки, които показваха фотошоп манипулации в тежък за нея момент. Сега обаче всичко изглежда, че е останало зад гърба й и Андреа е дала старт на ново начало.

 

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки