Хубчев: Откакто съм в Левски, лесен мач не сме играли

"Победихме с изключително голямо желание и борба днес"

Хубчев: Откакто съм в Левски, лесен мач не сме играли

Треньорът на Левски Петър Хубчев заяви, че победата над Черно море в 1/8-финалите за Купата на България идва заради желанието за победа и борбеността на "сините". "Победихме с изключително голямо желание и борба. Чисто футболните неща бяха по-малко, но предвид този турнир, продължаването ни е оправдано. Специално внимание не сме обърнали на статичните шположения, те са част от фубтола. При малко по-голямо хладнокръвие, можеше в последните минути да направим и по-добри контраатаки, но момчетата са млади."

"Седем-осем човека има, вътрешно съм страшно щастлив човек как момчетата играят мачовете, знам какви контузии имат, какви инжекции бият. Голямо благодаря на тези момчета. По-важното е да вземем следващия мач, с цената на всичко. Много е важно. Физически издържаха няколко човека всички мачове, може би станаха 20 мача вече, затова им благодаря. Все още не знаем какво е състоянието на Алар."

"Аз съм от 5-6 месеца тук. Левски е структуриран много професионално. Имаме и скаутски отдел. Знае се на какви постове ни трябват хора и ще опитаме да ги осигурим. Интересуват ме тренировките и мачът с Витоша. Левски лесен мач не е изиграл, откакто съм тук."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки