Паро: Трябва да се изрежат гнилите неща от ЦСКА

Не ми е ясно защо треньорът на отбора звучи доволен от равенството, коментира Никодимов

Паро: Трябва да се изрежат гнилите неща от ЦСКА
Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов направи коментар пред "Тема спорт" след поредната издънка на ЦСКА в шампионата. Паро говори не толкова за мача с Арда, колкото за генералната ситуация в клуба.
 
"Нямаме добър отбор, това го виждаме всички. Лудогорец играят за нас, а не против нас, а ние не можем да спечелим и да се възползваме. Време е да отпишем всякакви титли и всичко.
 
Нужно е да се направи един добър разчет на това какво сме направили и какво е необходимо да се свърши. Да се започне отначало. Трябва да се изрежат гнилите неща от ЦСКА. И не говоря само за играта... Да се направи една цялостна оценка.
 
Шефовете дават парите, а тези надолу? Всичко трябва да бъде прецизно. Да се съберат всички, да направят един разбор и да се разберат какво ще правят, как мислят да я карат... Ще се прави ли отбор за титла, или за второ-трето място.
 
Иначе да коментираме кой как е играл е безсмислено. Това няма да помогне. А и трябва да се повтаряме вече.
 
Необходимо е да се стартира процес, който да изведе ЦСКА на по-високо ниво. Защото в момента има отстъпление. Време е да се бие камбаната и да се задрънка яко звънецът", отсече Паро.
 
"Слушах интервютата на треньорите след мача, направи ми впечатление, че и двамата ми звучаха доволни. За Стамен Белчев разбирам. Но не ми е ясно този на ЦСКА от какво по-точно е доволен?!", каза още Никодимов.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки