Левски трепери за трима

Миланов, Горанов и Роберта под въпрос за Локо Пд

Левски трепери за трима
Спортно-техническият щаб на Левски е притеснен от състоянието на трима от футболистите на тима.
 
Под въпрос за последния мач за годината срещу Локо Пловдив са Живко Миланов, Иван Горанов и Найджъл Роберта. Сините гостуват на "Лаута" в неделя, 15 декември. Двубоят е от 14:15 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.
 
Триото има контузии. Горанов и Роберта са получили травми на последната тренировка на тима преди домакинството на Витоша Бистрица. Заради това треньорът Петър Хубчев прецени въобще да не ги включва в групата за двубоя.
 
По време на самата среща контузия получи и Живко Миланов. Капитанът се хвана за коляното в началото на втората част. Той обаче стисна зъби и доигра двубоя. Миланов дори бе в основата на атаката, от която падна второто попадение в мрежата на тигрите, което бе дело на Станислав Иванов.
 
За Левски ще е важно лекарският щаб да успее да вдигне на крака Миланов и Горанов. Ако не го стори, ще се наложи някой да бъде преквалифициран в ляв бек. Като десен може да действа Ивайло Найденов - така бе и срещу Витоша Бистрица. Но за лявата зона на отбраната няма опция.
 
Найджъл Роберта пък е най-резултатният футболист на Левски. В 12 шампионатни срещи 21-годишният холандец е отбелязал 8 гола (толкова има и Станислав Иванов).
 
С проблем на „Герена" е и вратарят Николай Михайлов. Той не бе сред 18-те и за вчерашния мач. Стражът има контузия в глезена. Почти сигурно бившият капитан на тима ще напусне по време на зимната пауза. През есенния полусезон Михайлов бе твърда резерва на Милан Миятович и така и не пази в първенството. Ако Николай си тръгне, то сините ще трябва да привлекат играч под рамката до края на януари 2020 година.
 
Преди вчерашния двубой с Витоша Бистрица делегатът на мача Владимир Николчев (65 г.), който е бивш футболист на сините, получи благодарствен плакет от БФС и подарък от домакините, защото това му бе последният двубой.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки