Босът на Ботев Пд благодари на Бойко Борисов, призова за помирение!

Ето думите на Георги Самуилов

Босът на Ботев Пд благодари на Бойко Борисов, призова за помирение!

Босът на Ботев Пловдив - Георги Самуилов, благодари на премиера Бойко Борисов относно решението за Колежа, а също така призова и за обединение на ботевистите.

Ето думите на Самуилов:

"От името на ръководството на ПФК „Ботев Пловдив“ и като негов президент изразявам нашата благодарност към министър-председателя Бойко Борисов за решението му стадион „Христо Ботев“ да остане общински и да бъде построен с държавно финансиране, а сегашната концесия да бъде прекратена. Правителството многократно е показвало, че изпълнява последователна политика за изграждане и реновиране на спортната база в цялата страна.

 

Това е най-доброто действие и най-сигурният начин клубът да се върне в своя дом – „Колежа“, съобразно закона. Решението е изцяло в полза преди всичко на ПФК „Ботев Пловдив“ и феновете. То е дaлновидно и по отношение на развитието на футбола в града и като цяло за българския спорт.

 

Благодаря на футболистите на „Ботев Пловдив“ и екипа, които стоят зад отбора и показват добри резултати напоследък. Всички те знаят колко важна е вашата подкрепа от трибуните и какъв допълнителен стимул за по-добро представяне ни носи.

 

Оттук нататък помирението в името на ПФК „Ботев Пловдив“ и сътрудничеството са ключови за бъдещето на любимия ни отбор!

 

С уважение,

Георги Самуилов“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки