ЦСКА пуска Бодуров без пари само в чужбина

Договорът на защитника с "червените" изтича в края на сезона

ЦСКА пуска Бодуров без пари само в чужбина

Бъдещето на вече бившия капитан на ЦСКА Николай Бодуров продължава да е неясно. Защитникът беше отстранен от отбора в началото на сезона и оттогава не играе. През последния месец усилено се говори, че Бодуров ще напусне "Армията" по време на зимната пауза. Спрягат се няколко родни отбори, които искат бранителя в редиците си, а между тях с едни гърди напред е Арда (Кърджали). От Борисовата градина разкриха, че ще пуснат Боддуров без пари само в чужбина.

Договорът на защитника с "червените" изтича в края на сезона, а дотогава съдбата му е в ръцете на ръководството, с което Николай е в конфликт. Твърди се, че клубът може да го задържи до края на договора му, ако не получи определена оферта за него - или подплатена с точна сума пари, или от роден клуб, който е ОК за ЦСКА, съобщава "Меридиан мач".

Бодуров искаше да напусне още в началото на сезона, за да поеме към Казахстан, където му предлагаха огромна заплата. Шефовете обаче не го пуснаха, а според слуховете именно това е била причината за зародилия се впоследствие конфликт между Бодуров и боса на клуба Гриша Ганчев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки