Петричев за новия треньор: Всичко е ясно!

"Когато загубим две точки, за нас е равносилно на загуба"

Петричев за новия треньор: Всичко е ясно!
Още септември ви казах, че Лудогорец знае какъв профил треньор иска. През месеците, които минаха ние работихме активно и сериозно по този въпрос. Когато има нещо ясно, ще го научите. Няма да научите нищо от мен. Няма да се изпусна. Това, което е сигурно към момента е, че Станислав Генчев е човек, в когото ще инвестираме. Подготвяме едно обучение за него. Всичко е ясно от доста време насам, отговори Ангел Петричев на въпроса за новия треньор. Изпълнителният директор на Лудогорец говори след равенството - 1:1 срещу Славия.
 
„Ако си спомняте едно мое интервю септември на летище Варна, аз ви казах, че Станислав Генчев е човек, който ще развиваме в дългосрочен план. Той е човек с изключителни качества. Ние вярваме в него, че той има потенциала да стане един от големите български треньори и той е в Лудогорец“, добави шефът.
 
„Когато има нещо официално от страна на клуба, знаете какъв е редът. Ще го научите своевременно“, каза още той.
 
„Когато загубим две точки, за нас е равносилно на загуба. Не съм доволен. Не завършихме годината по възможно най-добрия начин. Сега момчетата ще починат. След това ще направят добра подготовка. Утре ще научим съперника за елиминационната фаза на Лига Европа. Предстои ни да свършим доста работа“, коментира Петричев.
 
„Одобрявам системата ВАР и смятам, че е възможно да се случи. Има различни варианти по принцип. Има хора, които разбират от това и те ще кажат как да стане. Очевидно е, че се върви в тази посока. Чувам различни и противоречиви мнения. Най-важното е да се намали напрежението, да се намалят скандалите и грешките. Ако ВАР е системата, която ще помогне, мисля, че всички ще бъдем доволни от това нещо. Който е компетентен и отговорен, нека действа."
 

„Лудогорец каквото трябва за обновлението на своята база и на своя стадион го прави и то го прави с бързи темпове. Лудогорец продължава да инвестира в своята база. Ние сме клуб, който винаги се опитва да спазва всички лицензионни процедури. Не търсим вратички да заобикаляме“, каза още Ангел Петричев. 

Левски обяви кога пуска билетите за ЦСКА

Двата тима играят на 7 април

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки