ПОЛЕТЪТ НА "ОРЛИТЕ" ПРОДЪЛЖАВА: Лацио с десета поредна победа в Серия "А"

Столичани са три точки от върха, вратар закопа Наполи на "Олимпико",

ПОЛЕТЪТ НА "ОРЛИТЕ" ПРОДЪЛЖАВА: Лацио с десета поредна победа в Серия "А"
Лацио записа десета поредна победа в Серия "А". Тимът на Симоне Индзаги се наложи с 1:0 крещу Интер на "Олимпико" в мач от 19-ия кръг. Чиро Имобиле вкара гола, но не по-малка заслуга за успеха има и вратарят Томас  Стракоша, който направи няколко решителни спасявания. 
 
Победата сложи край на прокобата, която тегнеше над столичани. Това е първият им успех срещу Наполи от 2012 година насам и той ги приближи на само три точки от лидерите Ювентус и Интер. Тимът на Дженаро Гатузо е на девета позиция.
 
Мачът бе равностоен, като гостите от Неапол бяха по-опасният тим. В играта на Лацио липсваше агресия, нямаше го и атакуващият футбол, с който "орлите" радваха феновете в последните месеци.
 
От своя страна раздираният от кадрови проблеми Наполи чакаше своите шансове, но няколко страхотни намеси на Стракоша и веднъж гредата лишиха гостите от гол.
 
И когато всички виждаха как мачът отива към 0:0, дойде ужасната грешка на Оспина, подарила ценният успех на Лацио.
 
Колумбиецът подари топката на Чиро Имобиле в 82-ата минута. Голаджията на "небесносините" стреля веднага в опразнената врата и дори отчаяният опит на защитник да избие не успя да му попречи да отбележи - 1:0.
 
Момчетата на Симоне Индзаги изживяват страхотна година, в която грабнаха Купата и Суперкупата на Италия, а след 18 кръга са на 3 точки от върха.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки