Илиан Илиев: Курьор подписва утре, няма драма с Родриго

"Габриел Лейте ще дойде в Турция с нас, засега изходящ трансфер няма“, каза треньорът на Черно море

Илиан Илиев: Курьор подписва утре, няма драма с Родриго

Бившият футболист на Черно море Матиас Курьор се завръща в отбора.

Утре футболистът ще подпише договор с "моряците" и става футболист на Черно море, съобщи след днешната контрола с Черноморец Балчик (1:1) наставникът на варненци Илиан Илиев.

"Като за първа проверка това се очакваше. Акцентът въобще не бе в резултата. Нормално е да има умора, но очаквах малко по-голям хъс и организация", коментира треньорът на Черно море.

"Както видяхте днес играха 12-13 момчета от школата, но на някои им е доста рано за мъжки футбол. Трябва да има опитни футболисти и покрай тях да се направи отбор. Курьор подписва утре. Договорът ще е минимум за година и половина. Родриго беше на преглед в София и казаха, че няма проблеми. Има натрупване, но няма драма", допълни Илиев.

"Габриел Лейте ще дойде в Турция с нас. В момента е в процедура по изваждане на италиански паспорт. Нямаме място за футболист извън ЕС. Няма как да се прави извод за неговите качества. Има време да го видим там. За момента няма информация за изходящ трансфер. Надявам се и да няма. Вероятно ще преотстъпваме на други отбори. На 30 януари играем с Огжапес от Казахстан", каза още наставникът на „моряците“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки