Левски форсира преговорите с трима

Бъдещето на Райнов, Тиам и Нашименто зависи и от трансферите

Левски форсира преговорите с трима

Левски ще форсира в края на следващата седмица още един висящ въпрос. Това са договорите на Мартин Райнов, Хали Тиам и Филипе Нашименто. Тримата са обвързани до края на сезона и вече могат да водят преговори с други отбори, информира „Меридиан Мач“.

 
В това число е и Милан Миятович, но от „Герена“ бяха категорични, че с него ще се водят преговори през лятото. Целта е да се завиши конкуренцията на вратарския пост, след като през есента такава нямаше. Николай Михайлов трябва да подобри формата си и да спечели битката с килограмите.  
 
Ситуацията около Райнов, Тиам и Нашименто обаче зависи и от трансферите. В момента „сините“ правят опити да се подсилят с още един халф, както и със защитник. Ако не успеят в близките дни, то ще се направят всичко възможно, за да задържат поне двама от триото до началото а лагера в Алания, който стартира на 27 януари. Причината е, че Райнов може да бъде ползван и като алтернатива в отбрана, както се случи на няколко пъти през есента.
 
Тиам пък ще си остане почти незаменим в средата на терена, защото Спиерингс ще бъде ползван като плеймейкър, ако не бъде привлечен такъв. Разговорите с него обаче ще бъдат последни, защото „сините“ са категорични, че не може да им се извиват ръцете. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки