ЦСКА 1948 се готви за изненадващ трансфер

Новината бе съобщена от треньора на "червените" Йордан Юруков

ЦСКА 1948 се готви за изненадващ трансфер

ЦСКА 1948 може да направи изненадващ трансфер в часовете, които остават до лагера в Анталия. Това съобщи треньорът - Йордан Юруков след контролата срещу Свиленград, спечелена 3:1 от "червените".

"Доволен съм както от играта, така и от първия лагер като цяло. Важното е, че свършихме заплануваната работа и успяхме да се опазим от контузии", сподели младият специалист.

"Да, видях доста неща за оправяне в игрови план, но това е нормално. Някои момчета бяха на непривични постове, имахме само 2-3 тактически тренировки, за да свикнат. Това също трябва да бъде отчетено. Но оценката е положителна", каза още Юруков.

"Може да има трансфер до лагера в Анталия, не го изключвам", потвърди още треньорът на ЦСКА 1948, който получи подарък от домакините. От Свиленград му дадоха бутилка с шампанско с пожелание да го отвори за влизането на "армейците" в efbet Лига.

ЦСКА 1948 се прибра в София за кратка почивка. Утре тимът заминава за Свиленград, където ще остане няколко часа. Рано във вторник "червените" продължават към Истанбул с автобус, а оттам със самолет за Анталия.

Отборът ще остане в прочутия курорт до 3 февруари, като са предвидени контроли с Рапид Букурещ, Аален (Германия), Арда Кърджали и Зенит 2 Санкт Петербург.

Потвърдено беше, че контролата с Ботев в Коматево ще е на 8 февруари - рожденият ден на Христо Стоичков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки