Невероятно разкритие за Кристиано Роналдо

Петкратният носител на "Златната топка" със специална диета и шест хранения на ден

Невероятно разкритие за Кристиано Роналдо
Футболната звезда Кристиано Роналдо е един от символите за здравословен начин на живот. Въпреки че на 5 февруари ще навърши 35 години, португалецът има тяло, на което мнозина младежи могат само да завиждат.
 
На всички е ясно, че нападателят на Ювентус полага големи грижи за фигурата си със занимания във фитнеса, много почивка и задължителен осемчасов сън. Сега обаче стана ясна и невероятната диета, която петкратният носител на „Златната топка“ спазва, за да е има функционални показатели на десет години по-младите футболисти.
 
Според в. „Сън“ Роналдо яде по шест пъти на ден, като по два пъти обядва и вечеря. Основна част от менюто му са пилешкото и рибата. Любимите му ястия включват риба меч, риба тон и треска. Португалецът нарича пилешкото магическа храна, тъй като има голямо количество на протеини и малко мазнини.
 
Закуската на футболната звезда включва шунка, сирене и нискомаслено кисело мляко. Ако случайно пропусне първото си ядене за деня, Кристиано Роналдо наваксва с препечена филийка с авокадо и плодове.
 
Първият му обяд за деня се състои от пилешко и салата, а вторият е от риба тон, салата, яйца и маслини. По време на първата си вечеря той хапва риба меч със салата, а при втората може да се наслади на телешки стек и калмари.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки