Агенция ПИК твърди: Трима убийци в "Ролс Ройс" дебнели за Домусчиев и Цеките

Вижте разкритието на медията

Агенция ПИК твърди: Трима убийци в "Ролс Ройс" дебнели за Домусчиев и Цеките

Тримата грузинци, които бяха спипани при акция на МВР преди дни, са били поръчкови убийци със сериозни мишени от българския бизнес. По информация на ПИК от високопоставен източник от МВР става дума за председателя на КРИБ и собственик на Нова телевизия Кирил Домусчиев и братя Найденови - Цветомир и Боян, които имат хазартен бизнес. Те са известни като "Цеките". В последния месец те станаха публично известни покрай конфликта с доскорошния им съдружник Васил Божков.

 
Както ПИК съобщи, тримата бандити са били въоръжени до зъби и са опитали да избягат в луда гонка от МВР. Въоръжената престъпна група е била следена от доста време от службите. Тепърва ще се проверява дали чужденците са участвали и в други престъпления. При обиските е намерено голямо количество оръжие, а в гараж - Ролс Ройс, с който грузинците са се придвижвали. Ще се проверява дали колата не е открадната.
 
Двама от тежко въоръжените грузинци с автомати, бомби и боеприпаси са арестувани при спецакцията, а третият е успял да избяга и се издирва. 
 
Припомняме, че по-рано вчера премиерът Бойко Борисов разкри за ужасяващата схема. Той похвали МВР и от думите му стана ясно, че органите на реда са преследвали въоръжени бандити, които се возели в Ролс-Ройс.
 
"Да похваля МВР за тая операция, която направиха. Такива, сериозни хора гониха, толкова оръжие. Не бях виждал в Ролс-Ройс да се движат. Никой не е очаквал от Ролс Ройс да го нападнат", каза примерът.
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки