Цветомир Найденов: Васил Божков е сериен изнасилвач (ВИДЕО)

Вижте подробности от шокиращото интервю на собственика на efbet пред bTV

Цветомир Найденов: Васил Божков е сериен изнасилвач (ВИДЕО)

“Той ми беше клиент в кафето през 91-2 гoдина. През 93 година станахме съдружници, решихме.“

Това заяви Цветомир Найденов, собственик на efbet, по повод отношенията му с Васил Божков в ефира на bTV.

„Капиталът като почнахме Еврофутбол беше 9000 лева на нашето семейство“, уточни Цветомир Найденов.

"Ние си имаме едно съдружие с Васил в Еврофутбол, Божков не ни е дал нищо. Еврофутбол си го имахме 3 години преди да станем съдружници. Когато се разбрахме през 93-а се разбрахме 60 на 40 процента за него. Сега в Еврофутбол имаме 16%, от които не получаваме пари, откакто той започна да ни заплашва, че ще ни убива. Той сега има 51% и управлява компанията", уточни той.

"Сега ще ви кажа нещо. Този на снимката е сериен изнасилвач, изнасилил е стотици жени, включително и непълнолетни. Аз го знам това от скоро, казал съм го където трябва", посочи Найденов.

„Румен Петков бе вътрешен министър, когато беше застрелян Манол Велев, а той е личен приятел с Васил Божков", заяви той, а на въпроса дали знае кой е убиецът, отговори лаконично:

„Тече разследване.“

Самият Васил Божков е в неизвестност от няколко дни, издриван е с международна заповед за арест. Повдигнати са му 7 обвинения – за ръководител на организирана престъпна група, за принуда, за изнудване, за опит за подкуп на длъжностно лице, както и за подбудителство и престъпление по служба.

Найденов твърди, че от юни миналата година собственикът на „Нове холдинг“ отказва да му плаща дивидент за акциите и дори е заплашил него и брат му – Стефан Найденов, с убийство. Отказа да разкаже подробности около заплахата, защото тече разследване по негови показания. Жалба заради заплахата е подал на 5 декември.

Божков дълги години не допуска нормална конкуренция, той е корумпирал всичко по пътя си, заяви Найденов. На въпроса защо толкова късно е подал сигнал той каза: „Когато съм разбрал, тогава съм сигнализирал в специализираните органи“.

По думите му Васил Божков има хазартен бизнес само в България, защото е в черни списъци за такъв бизнес в Европейския съюз и САЩ.

Найденов се оплака, че от 15 дни е блокиран неговият сайт за залагания „Ефбет“ и обвини за това хакерска атака, поръчана от Божков. 

„Това е петата по големина хакерска атака. На кого да се оплачем. Явор Колев от ГДБОП от колко години е в комисията по хазарта – доста. Оплакал съм се в специализираната прокуратура“, каза Найденов.

Ето и видео от интервюто на Найденов пред bTV:

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки