НАСРЕД "САН СИРО": Милан не можа да бие 10 от Верона (ВИДЕО+СНИМКИ)

Ибра пропусна мача заради настинка, гостите удариха две греди

НАСРЕД "САН СИРО": Милан не можа да бие 10 от Верона (ВИДЕО+СНИМКИ)
Милан не успя да победи Верона на "Сан Сиро" в мач от 22-ия кръг на Серия "А". "Росонерите" стигнаха само до 1:1, въпреки че повече от 20 минути играха с човек повече. Гостите също могат да съжаляват, че се спечелиха, след като удариха две греди.
 
Попаденията отбелязаха Давиде Фараони (13) за Верона и Хакан Чалханоглу (29) за Милан.
 
Тимът на Стефано Пиоли е пети с 32 точки, колкото имат още Каляри и Парма. Верона е на девета позиция с 30. 
 
"Росонерите" бяха без нападателя Златан Ибрахимович. Шведът и Симон Кяер отпаднаха от групата заради грип.
 
 
Гостите стигнаха първи до попадение. В 13-ата минута Фараони се възползва от центриране на Закани в наказателното поле и успя да отклони топката във вратата - 0:1.
 
Три след това Камбула бе на косъм да удвои, но ударът му премина покрай вратата. "Росонерите" все пак успяха да изравнят чрез Чалханоглу в 29-ата минута. Той бе точен след прекрасно изпълнен пряк свободен удар.
 
До почивката домакините можеха да стигнат до пълен обрат, но Романьоли не успя да уцели вратата. В 49-ата минута удар на Бонавентура мина покрай вратата. В 52-ата гостите изпуснаха златен шанс, след като изстрелът на удар на Песина с глава срещна страничната греда. В 63-ата отново гредата помогна на Донарума - този път след силен шут на Дзакани.
 
 
В 55-ата минута  гостите пропиляха нова фантастична възможност чрез Вере, който не успя да вкара топката в мрежата от удобна позиция.
 
В 68-ата минута Амрабат получи директен червен картон  за груб фаул срещу Кастийехо и гостите останаха с човек по-малко на терена. VAR се намеси и потвърди, че трябва да има картон с червен цвят.
 
В 84-ата Леао отправи удар по земя, който обаче беше отразен от Силвестри. В добавеното време вратарят на "жълто-сините" отрази опасен шут на Ернандес, а при добавката си Кастийехо намери страничната греда от близка дистанция.
 

СТАРТОВИ СЪСТАВИ

 

МИЛАН: Донарума, Калабрия, Мусакио, Романьоли, Ернандес, Кастийехо, Кесие, Чалханоглу, Бонавентура, Ребич, Леао

 

ВЕРОНА: Силвестри, Рахмани, Гюнтер, Кумбула, Фараони, Амрабат, Велосо, Лазович, Вере, Песина, Дзакани

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки