СЕНЗАЦИЯТА НА ВЕКА! Меси и Роналдо стават съотборници?

Вижте подробности

СЕНЗАЦИЯТА НА ВЕКА! Меси и Роналдо стават съотборници?

Последните скандали в Барселона са на път да доведат до напускането на Лионел Меси, гръмна „Гадзета дело Спорт" на първата страница на днешния си брой.

Според италианската спортна Библия причините за това са няколко. Те са свързани с уволнението на обичания от аржентинеца треньор Ернесто Валверде, метода на работа на новия наставник Кике Сетиен, както и последните скандали между Меси и спортния директор Ерик Абидал.

Вчера стана ясно за раздора между французина и шесткратния носител на „Златната топка“. Намеси се дори президентът на клуба Хосеп Мария Бартомеу, който след проведени спешни телефонни разговори с двамата реши да остави Абидал на поста. През миналата седмица пък Бълхата и Жерар Пике едва не са се сбили на тренировка.

Това породи съмнения, че Меси може да напусне. Подобно нещо беше считано за немислимо, тъй като аржентинската футболна звезда многократно е признавал любовта си към Барселона като футболен клуб и като град.

Приближените до каталунците медии твърдят, че Меси никога няма да си тръгне от „Камп Ноу“, но самите им публикации вече не звучат толкова убедително и издават големия страх, че невъзможното може да стане реалност.

В момента има само няколко отбора, които могат да си позволят Лионел Меси. На първо място е Манчестър Сити, където работи бившия треньор на Барса Пеп Гуардиола. Манчестър Юнайтед също има интерес.

Следва ПСЖ, където аржентинецът може най-сетне отново да се събере със своя приятел Неймар, след като Барселона няколко пъти вече не успява да си върне бразилеца.

Сред големите кандидати е и италианският шампион Ювентус, където могат да се съберат двете най-големи звезди на световния футбол – Меси и Кристиано Роналдо. Не бива да се забравя и финансовата мощ на собствениците на Интер от китайската компания „Сунинг“.

Кансело може да продължи кариерата си в Саудитска Арабия

Вижте подробности

Вратарят на Байерн Нойер ще пропусне дербито срещу Дортмунд

Вижте подробности

Полицейска акция срещу уредени мачове в Сервена Македония

Органите на реда са влезли във Футболната федерация на Македония

Върнаха гостуващите фенове за дербито Селтик - Рейнджърс

Гостуващите фенове бяха забранени дълги години в дербито на Шотландия

Мениджърът на Нюкасъл защити Тонали

Еди Хау коментира информацията, че италианецът може да получи още едно наказание за залози

Алегри: "Във футбола се броят резултатите"

Вижте подробности

Алонсо реши: Остава в Байер Леверкузен

Специалистът ще може да бъде откупен срещу 15 милиона през 2025г.

Кимих иска да види новия треньор преди да преподпише

Договорът на играча изтича през лятото

Реал Мадрид представя Мбапе през август?

Церемонията може да се отложи заради Евро 2024 и Олимпиадата

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки