ДРАМА, ЕКШЪН, VAR! Реал Мадрид е аут от Купата на Краля (ВИДЕО)

"Белият Балет" се бори мъжки, но отстъпи с 3:4 на Реал Сосиедад

ДРАМА, ЕКШЪН, VAR! Реал Мадрид е аут от Купата на Краля (ВИДЕО)
Реал Сосиедад нанесе тежък удар по Реал Мадрид! Баските спечелиха с 4:3 насред "Сантяго Бернабеу" в четвъртфинален двубой за купата на Испания. Момчетата на Зинедин Зидан влязоха в мача със самочувствието на лидери в Ла Лига. Освен това Реал беше в серия от 21 мача без поражение във всички турнири. Треньорът обаче беше направил доста промени в състава, които дадоха отражение на представянето на тима. 
 
На вратата започна Ареола. В защита липсваха Карвахал и Варан.  Модрич и Иско също останаха на пейката, а Гарет Бейл въобще не беше в групата. 
 
Мартин Йодегор (22) откри. Александър Исак се развихри в началото на второто полувреме, когато заби две попадения в разстояние на по-малко от 100 секунди. Марсело намали в 59-ата минута. Десет след това Микел Мерино се разписа след асистенция на Исак. Родриго (81) и Начо (90+3) добавиха две попадения на сметката на Реал Мадрид, за да направят края на мача инфарктен.
 
В 10-ата минута Бензема стреля по диагонала, но вратарят на гостите спаси. В 16-ата удар на Янузай беше блокиран от Милитао. Шест след това играчът на Мадрид, който е под наем в Сосиедад - Мартин Йодегор откри резултата. Ареола отрази първия удар , но след това не успя, след като топката рикошира в крака на защитник.
 
В 33-ата минута Александър Исак нахлу в наказателното поле и му остана само да преодолее вратаря, но прати топката високо над напречната греда. Три след това Хамес Родригес отправи много силен удар в долния ляв ъгъл, но Алехандро Ремиро направи страхотно спасяване. Малко след това Винисиус проби от ляво, но закъсня с подаването си към Бензема в наказателното поле.
 
В края на полувреме Исак пропиля две невероятни възможности, като при втората Сосиедад организира много бърза контраатака, но нападателят не успя да стреля достатъчно прецизно.
 
Втората част започна кошмарно за Реал. В 50-ата минута Александър Исак успя да се разпише, но попадението не бе зачетено заради засада. 4 минути след това обаче нямаше какво да спаси домакините.  Исак вкара след перфектно центриране. По-малко от 100 секунди след това Исак отбеляза трето попадение. Той овладя отбитата топка и я изстреля в горния десен ъгъл. 
 
В 59-ата минута Марсело успя да върне едно попадение, след като преодоля Алехандро Ремиро с брилянтен удар в долния ляв ъгъл. 
 
Исак, който изигра много силен двубой, направи страхотна асистенция в 69-ата минута, която Мерино смълча трибуните - 1:4.
 
Страхотна драма се разигра в последните десет минути. Първо Винисиус успя да се разпише, като Ремиро не се намеси никак добре. ВАР обаче покри грешката му, тъй като попадението бе отменено заради засада. Веднага след подновяването на играта обаче Реал все пак стигна до гол. Отново Винисиус свърши страхотна работа в наказателното поле и подаде към Родриго, който с първото си докосване след влизане в игра вкара - 2:4.
 
В 93-ата минута Начо се оказа най-съобразителен и засече топката в наказателното поле по брилянтен начин с глава, намалявайки аванса на гостите до само един гол. В оставащите секунди Горосабел получи втори жълт картон и бе изгонен, но това не попречи на Сосиедад да удържи победата.
 
 
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
 
РЕАЛ МАДРИД: Ареола, Начо, Милитао, Рамос, Марсело, Валверде, Кроос, Хамес, Брахим Диас, Бензема, Винисиус
 
РЕАЛ СОСИЕДАД: Ремиро, Горосабел, Ариц Елустондо, ЛеНорман, Монреал, Йодегор, Зубелдиа, Микел Мерино, Янузай, Исак, Оярзабал
Де Хеа отново е опция за Реал Мадрид

"Белия балет" ще търси нов вратар за новия сезон

Киеза си промени мнението, преподписва с Ювентус

Смяташе се, че крилото ще напусне торинци след края на сезона

Атлетико Мадрид вдигна Гризман на крака

32-годишният французин поднови тренировки

Байерн Мюнхен изкушава вундеркинда на Милан

Франческо Камарда все още не е подписал професионален договор с "росонерите"

Канаваро: Ще тренирам Наполи и за без пари

Световният шампион с Италия призна, че това е неговата мечта

ФИФА и УЕФА са притеснени от случващото се в Испания

Прокуратурата все още разследва случая "Рубиалес"

Слух от Испания: Барселона се пробва за Ерлинг Холанд?

Каталунците с изненадваща трансферна цел

Манчестър Юнайтед активира клаузата на Бремер

"Червените дяволи" искат да подсилят защитата си с бразилеца

Интер преподписва с Индзаги след края на сезона

Специалистът се е устремил към първото си Скудето като треньор

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки