ПЪЛЕН НАПРЕД! Мощен Реал Мадрид отнесе Осасуна и пак е с 6 точки преднина (ВИДЕО)

Отборът на Зидан тръгна с фалстарт в Памплона, но после разгроми домакините

ПЪЛЕН НАПРЕД! Мощен Реал Мадрид отнесе Осасуна и пак е с 6 точки преднина (ВИДЕО)

Реал Мадрид направи обрат при гостуването си на Осасуна и вече води с 6 точки на Барселона в класирането на Ла Лига. Домакините поведоха в 14-ата минута чрез Унай Гарсия, но по-късно допуснаха пълен обрат в рамките на четири минути. Първо в 34-ата Иско изравни, а капитанът Рамос даде преднина на „кралския клуб“ в 38-ата. След почивката две от резервите на Реал увеличиха резултата  – Лукас Васкес покачи на 3:1 в 84-ата, а Йович вкара четвърти гол за столичани в добавеното време.

Двубоят започна с домакински натиск, като още в първата минута Начо Видал отправи опасен диагонален удар отдясно и не бе много далеч от откриване на резултата.

В 5-ата Рубен Гарсия бе изведен зад отбраната на Реал, опита да залъже Куртоа, който се подхлъзна, но все пак белгийският страж отрази удара му.

В 14-ата Рубен Гарсия центрира от корнер, Каземиро опита да блокира удар на Унай Гарсия, но  бранителят успя от трудна позиция да нанесе добър удар с глава и откри резултата на „Ел Садар“.

Карвахал центрира отдясно в 18-ата, на другия фланг Бейл засече от въздуха, но прати във външната страна на мрежата

При центриране отляво в 30-ата вратарят Ерера излезе и отклони топката, но я прати в Карвахал, който моментално стреля към вратата, бранител обаче изби от голлинията. Атаката не бе завършила и Бейл получи на точката за изпълнение на дузпа, нанесе удар с глава, но над напречната греда.

В 34-ата минута неточно избита топка от бранител отиде към Бейл, който опита да играе, но кълбото му бе избит от краката, Иско обаче бе добре позициониран и засече от въздуха, пращайки неспасяемо в левия ъгъл за 1:1.

Карвахал пробва прехвърлящ удар, но вратарят изби в корнер. След центрирането Модрич стреля към сглобката на вратата и Ерера изби отново в ъглов. Второто центриране на гостите бе тотално проспано от Осасуна. Модрич прати в пеналта, където Варан остана сам между трима и без проблем отклони към Рамос, капитанът на гостите също не бе покрит и с глава прати от метър във вратата за 1:2.

В началото на втората част Иниго Перез засече в движение изичстена от Менди топка, но прекалено силно и над вратата.

В 54-ата Начо Видал изведе Рубен Гарсия, който си поведе в пеналта и опита да прати в долния ляв ъгъл, Варан отклони решаващо, като топката мина на сантиметри от гредата.

След почивката играта се накъсваше начесто от нарушения, а реферът Хесус Гил показа 4 жълти картона.

Осасуна търсеше изравнителното попадение, но вместо това във финалните минути получи трети гол. Грешно върната топка в 84-ата бе овладяна от Бензема, французинът направи двойно със свой съотборник и бе изведен в предни позиции, но вместо да бие комбинира с включващия се отдясно Лукас Васкес, той нанесе удар, вратарят не се намеси добре и за трети път трябваше да вади топката от мрежата си.

В добавеното време Лука Йович оформи крайното 1:4.

Алваро Мората отново се връща в Ювентус?

Испанецът може да бъде напусне Атлетико Мадрид през лятото

Голов рекорд във Висшата лига беше счупен

Доскорошното върхово постижение беше 1084 гола

Барса още се чуди за Серхи Роберто

Вижте подробности

Анчелоти приветства решението на Шави

„Струва ми се правилно, той върши добра работа и познава добре Барселона“

Карагър съветва Ливърпул да помисли за Нунес

Вижте подробности

Рио Фърдинанд каза от какво зависи бъдещето на Тен Хаг

Вижте какво заяви легендата на Манчестър Юнайтед

Президентът на ПСЖ отново скочи срещу Суперлигата

"Попитах президента на Барселона кога ще се откажат от тази глупава идея"

Шави: За 3 минути се разбрахме да остана

Вижте какво заяви треньорът на Барселона

Пеп: Де Дзерби върши изключителна работа в Брайтън

"Те имаха доста проблеми и важни футболисти бяха продадени"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки