Треньорът на Беласица: Ще дам равен шанс на всички футболисти

„Три контролни мача за осем дни не са малко за отбор като нашия“, посочи Атанас Ласков

Треньорът на Беласица: Ще дам равен шанс на всички футболисти

„Три контролни мача за осем дни не са малко за отбор като нашия, който е изграден от аматьори футболисти.“

Това заяви наставникът на Беласица Атанас Ласков.

„Добра игра срещу Кюстендил, още по-добра – срещу отбора на Банско. Надявам се и в  последния  мач от зимната подготовка, който ще изиграем в събота на стадион Цар Самуил срещу Рилски спортист Самоков от 12.30 часа, да затвърдим мнението сред спортната общественост, че в момента сме изградили с колегите далеч по-класен отбор от есента“, допълни той.

„В събота всъщност ще бъде генералната ни репетиция преди гостуването в първия мач от пролетния дял на първенството на Югоизточната Трета лига срещу Оборище в Панагюрище. Ще дам шанс на всички налични футболисти и да се представим пред феновете по подобаващ начин, за да може да ги привлечем да ни окуражават и на пролет.“

„Имаме широк кръг от футболисти в готовност. Конкуренцията за основния състав е голяма. Дебело подчертавам – предстои ни дълга пролет, 16 мача, да за бъдем  на ниво ни е необходимо да разполагаме с 19-20 футболисти. В мача срещу Оборище Панагюрище няма да можем да разчитаме на наказаните Янислав Тусонджиев и Матеус Казарото”, завърши Ласков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки