Батков: Всички ние сме преходни, но не и Левски

"Феновете са най-голямото богатство на отбора, дано футболистите го почувстват"

Батков: Всички ние сме преходни, но не и Левски

Бившият собственик и президент на Левски Тодор Батков бе на паметника на „Васил Левски“ в центъра на София, за да изчака шествието на феновете на „сините“. Той сподели пред Дарик радио, че клубът го е имало преди и ще продължи да го има.

„Очаквам да се получи хубав мач. Отличен шанс да покажем, че народът седи зад Левски. Тежки времена настъпиха. На стадиона и по телевизията ще го видим това“, каза Батков.

„Левски го е имало, има го и ще го има. Всички ние сме преходни, но не и Левски. Както и патрона на клуба – този велик българин. Както всичко в живота и Левски изпитва сега трудности“, добави още бившият собственик на „сините“.

„Феновете са най-голямото богатство на Левски. Дано футболистите го почувстват. Но с този треньор, който имаме съм сигурен, че го знаят и им го е предал, защото Хубчев е истински левскар. Добър човек, професионалист. Добре, че в този момент той води Левски“, каза Батков.

„Би трябвало „сините“ вече да вземат трофей. Вече десет години нямаме. Сега се наредиха интересни мачове за първенството, а и за купата. Левски е на четвъртфинал срещу Лудогрец. Това е добър шанс да се покаже кой е най-добрият отбор. Левски ще се оправи с помощта на всички привърженици. Трябва да продължаваме да обичаме Левски и който с каквото може да помогне“, завърши той.
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки