Решението за освобождаването на Стойчо Младенов е на Иво Иванов – имали "несходство в характерите" (+АУДИО)

"Той е един обикновен работник, нищо друго", отсече Майкъла

Решението за освобождаването на Стойчо Младенов е на Иво Иванов – имали "несходство в характерите" (+АУДИО)
Решението за освобождаването на Стойчо Младенов от треньорския пост на ЦСКА е взето лично от един от собствениците на клуба Иво Иванов. Това призна пред Novsport.com изпълнителният директор Георги Илиев. Майкъла не пожела да застане днес пред камерите, след като той и другият директор Венци Живков уведомиха специалиста за решението на „Титан”. Затова Novsport.com реши да го потърси за повече яснота.
 
„Това си е решение на собственика Иво Иванов да го освободи. Несходство в характерите. Негово лично решение. Недейте да търсите. Няма нищо – интриги или други работи. Всеки собственик може да освободи по всяко време всеки от работниците. Той е обикновен работник, нищо друго”, отсече Майкъла пред Novsport.com.
 
На въпрос дали "обикновеният работник" няма предвидени неустойки в своя договор, шефът в ЦСКА отвърна: „Ако има неустойки, ще му се платят. Аз нямам понятие какво има и какво няма.”
 
Майкъла добави, че не знае дали раздялата ще бъде по взаимно съгласие. „Има си юристи на клуба. Аз не се занимавам с това”, лаконичен бе той.   

По-рано през деня официалният сайт на ЦСКА пусна следното съобщение относно уволнението на Стойчо Младенов:

"Армейци,

днес (04.01), ЦСКА София освободи от длъжността старши треньор Стойчо Младенов, както и неговият спортно-технически екип.

Клубът ще Ви уведоми своевременно за всяко предстоящо събитие." 


Във вторник от 15:00 ч на стадион „Българска армия” ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представен новият треньор и попълненията на отбора.   


Изявлението на Майкъла чуйте в прикачения аудио файл!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки