Тунчев пред Novsport.com: Нещата в ЦСКА не са както трябва, надявам се Стоичков да стабилизира тима (АУДИО)

Вече съм свободен агент, признава бранителят в ексклузивно интервю

Тунчев пред Novsport.com: Нещата в ЦСКА не са както трябва, надявам се Стоичков да стабилизира тима (АУДИО)

Българският защитник Александър Тунчев даде ексклузивно интервю за Novsport.com, в което разкри, че не се е разбрал за нов договор с ръководството на Заглебие (Любин) и вече е свободен агент.

Бившият бранител на ЦСКА, който игра заедно с Павел Виданов в Полша, не пропусна да коментира и ситуацията на „Българска армия”, където вече очакват Христо Стоичков да бъде обявен официално като старши треньор на „червените”, а ръководството преговаря с Гриша Ганчев за влизането му в клуба.

„Чувствам се добре, всичко е нормално, вече съм във ваканция. Представянето на Заглебие бе колебливо. В началото не започнахме добре, но във втория полусезон стартирахме силно и имахме сили да завършим дори по-напред в класирането, но в крайна сметка приключихме на девето място. Треньорът бе напълно доволен от мен и Павел Виданов и имаше голямо желание да остана в отбора, но не стигнахме до споразумение с ръководството за нов договор и нашите пътища се разделиха. Контрактът ми изтича в края на месеца и после съм свободен агент”, каза Тунчев, който логично бе запитан къде ще продължи кариерата си.

„В интерес на истината още не съм се замислял дали искам да продължа кариерата си в България или в чужбина. Първо искам да се порадвам на ваканцията си, която ще бъде доста кратка, защото след промените в „А” група отборите стартират подготовка, а ако успея да остана в Полша, там тимовете също стартират доста рано. Затова сега ще гледам да си почина добре, а през следващата седмица ще се замисля за своето бъдеще”, сподели 31-годишният защитник, който не пропусна да коментира и случващото се в бившия му клуб ЦСКА.

„Интересувам се от ситуацията в ЦСКА и мога да кажа, че идването на Христо Стоичков в клуба е добра новина, а така също и преговорите с Гриша Ганчев. Не знам дали той ще стане собственик или съсобственик. Надявам се, че Стоичков ще успее да стабилизира този отбор, защото виждаме, че в последните години там нещата не са както трябва.”

В заключение роденият в Пазарджик бранител бе попитан какво мисли за представянето на българския национален отбор под ръководството на Любослав Пенев и следи ли изявите на „трикольорите”:

„Да, с голям интерес следя и изявите на националния отбор и мисля, че от мач на мач успяваме да подобряваме играта. Важното е да трупаме самочувствие, за да може в световните квалификации да взимаме максималното във всеки мач.”

Интервю на Кирил Евтимов

Георги Минчев с хеттрик в Кипър

Нападателят носи триумф с 5:4

Страхотен Десподов спаси ПАОК от срам в Гърция

Капитанът на България с перфектна асистенция в добавеното време за 1:1

ОБЗОР: Георги Костадинов със силен мач за АПОЕЛ срещу Арис (ВИДЕО)

Претендентите за титлата в Кипър с домакински победи

Ковачев бе титуляр за Ахмат при сензационен успех над ЦСКА (Москва)(ВИДЕО)

Отборът на българина изненада противника си

Георги Миланов с гол за Динамо (Букурещ), отборът му обаче се издъни в края (ВИДЕО)

Тимът на българина е в зоната на изпадащите

Гьозтепе на Мъри гази с класика, на крачка е от Суперлигата (ВИДЕО)

Няма какво да спре тима на българина

Стоилов: И двата гола бяха плод на късмет (ВИДЕО)

Треньорът на Гьозтепе недоволен от тима си

Бивш национал с асистенция в Белгия

Витонов спомогна за успех на Беверен

Равенство за Гьозтепе в Турция (ВИДЕО)

Тимът на Стоилов на две победи от елита

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки