Сър Алекс Фъргюсън пред Novsport.com: В момента не следим български футболисти (АУДИО)

Шотландецът даде ексклузивно интервю пред нашата медия

Сър Алекс Фъргюсън пред Novsport.com: В момента не следим български футболисти (АУДИО)

Малко след равенството 1-1 с Валенсия на Олд Трафорд, уникалният мениджър на тима на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън даде ексклузивно интервю специално и само за Novsport.com. Непосредствено преди това легендарният специалист получи две бутилки лимитирана колекция вино от един от големите Български винопроизводители " ВИНЕКС СЛАВЯНЦИ " пратени специално по нашия кореспондент от мениджъра на Димитър Бербатов - Емил Данчев. Какво сподели сър Алекс, може да прочетете и чуете по-долу.
 
-         Сър Алекс, честито преминаване в следващата фаза на турнира и то като победители в групата. Срещу кой отбор предпочитате да се изправите на 1/8 финалите?
-         Благодаря, макар че не беше лесно. Както се вижда, всеки мач се играе трудно. Предполагам, че ако срещнем Лион или Копенхаген, ще ни е малко по-спокойно до пролетта, но най-важното е, че сме в следвашия етап на турнира.

-         Може ли да ви попитам дали следите някой друг българин, който да наследи Митко Бербатов след време на Олд Трафорд, поне ние българите се надяваме на това?
-         Ами никога не може да се каже реално. Ние чрез нашите скаути постоянно следим играчи из цяла Европа и цял свят с надеждата да открием някой състезател, който да притежава безспорните качества на Димитър Бербатов. Но за момента нямаме никого предвид.

-         Сър Алекс, кога може да очакваме да ви видим в България? Тука хората много ви уважават и всеки би желал да ви види и дори докосне.
-         Не знам. Както сте наясно, възможностите са ограничени, тук имаме двубои през целия сезон. Така че кой знае, вероятно когато се наложи да срещнем български отбор в европейски турнир.

-         Коледа наближава, да пожелаете нещо на всички ваши фенове в България?
-         Естествено желаем им Весела Коледа, да се забавляват, да посрещнат приятно Нова година, това е хубав период за празнуване. Също така им благодарим за цялата подкрепа.


ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ НА КИРИЛ ЕВТИМОВ, СПЕЦИАЛЕН ПРАТЕНИК НА NOVSPORT.COM В АНГЛИЯ!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки