Латин Венков: Ще завърша кариерата си в Спартак

Капитанът на "Спартак 1918" Латин Венков заяви, че до края на кариерата си ще играе само във варненския тим. "Решил съм, че оставам в "Спартак" и изобщо не мисля за други отбори - разкри 26-годишният защитник.

Латин Венков: Ще завърша кариерата си в Спартак

Капитанът на "Спартак 1918" Латин Венков заяви, че до края на кариерата си ще играе само във варненския тим. "Решил съм, че оставам в "Спартак" и изобщо не мисля за други отбори - разкри 26-годишният защитник. Годините минават, не се знае още колко ще играя футбол, казах си, че повече няма да сменя екипа на "Спартак". Това е още една причина да работя така, че всички да върнем "Спартак" там, където му е мястото."

Венков предупреди съотборниците си, че има още много да свършат през пролетния полусезон, въпреки че тимът е лидер в Североизточна В група с 5 точки аванс в класирането. "Не сме свършили нищо още - коментира той. - Трябва да се стегнем и дай Боже да завършим сезона с пълен актив от победи. Програмата си я правим сами, така, че не трябва да се притесняваме кога с кого и къде играем. Не съм за първи път във В група, но съм изненадан колко лоши са терените и базите, как липсва всякаква организация в другите отбори. При нас с новото ръководство разликата е от земята до небето. Преди карахме на фотосинтеза, сега с хора като д-р Янко Станев и Пламен Стилиянов всичко е много коректно. Затова класирането ни е съвсем логично и се открояваме много от другите отбори. След като организационно и финансово всичко е много добре с момчетата трябва да мислим само да изпълним целите си."

Капитанът на "Спартак 1918" твърди, че отборът спокойно може да се конкурира с тимовете от Б група. "Ние сме млад състав, но не отстъпваме много на отборите в Б група - обясни Венков. - Мисля, че с 3-4 сериозни попълнения ще сме сред добрите отбори в Б групата, а и догодина ще сме с сработили. Но засега важното е да вървим стъпка по стъпка. Сигурен съм, че при успех в края на този сезон ръководството ще създаде условия и ще постави високи цели за следващия шампионат."

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки