Кривия: Шансове са 50:50, можем да вкараме и два гола в Германия (аудио)

„Липсваше ни късмет, трябваше да победим"

Кривия: Шансове са 50:50, можем да вкараме и два гола в Германия (аудио)

Спортният директор на Ботев (Пловдив) Александър Александров изрази съжаление от липсата на късмет при равенството 1:1 срещу германския елитен Щутгарт от III квалификационен кръг на турнира Лига Европа.

„Липсваше ни късмет. Трябва да мислим за предстоящия мач, а след това да се постараем и да отстраним отбора на Щутгарт. Мисля, че не е невъзможно, с оглед показаното на терена. Имаше респект, но не и стъписване”, каза Кривия след двубоя, игран на ст. „Лазур” в Бургас.

„Смятам, че трябваше да победим. Имахме три положения, а те нямаха нито едно. Аз по принцип знам как играе нашият отбор. Очаквах да играем добре. Не ме изненада играта ни. Трябваше да победим."

"Продължаваме напред, да се надяваме да играем по същия начин и в Германия, а дали ще успеем, ще разберем след последния съдийски сигнал."

"Шансовете са 50-50. Може да вкараме един или два гола на чужд терен. Всичко е възможно във футбола”, допълни Александров, който бе попитан дали Ботев (Пд) може да си позволи битка на два фронта и отговори така:

„Имаме достатъчно равностойни футболисти, за да може на някои от играчите да се дава почивка в първенството.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки