Джордан разлюби и Алекс Рийд, топли леглото на боксьор

Небезизвестната купонджийка Джордан май пак ще се развежда. Бившата на Дуайт Йорк се омъжи за ММА боеца Алекс Рийд преди 11 месеца, но според британските медии новината за тяхната раздяла е въпрос на дни

Джордан разлюби и Алекс Рийд, топли леглото на боксьор
Небезизвестната купонджийка Джордан май пак ще се развежда. Бившата на Дуайт Йорк се омъжи за ММА боеца Алекс Рийд преди 11 месеца, но според британските медии новината за тяхната раздяла е въпрос на дни. Таблоидът "Сън" пише, че последната капка, преляла чашата на търпението на едрия мъжага, е близкото приятелство на съпругата му с боксовата звезда Амир Хан. 32-годишната сексбомба, чието истинско име е Кейти Прайс, бе разкрита от пресата, че се среща с Хан, а наскоро посети и негов мач в Лас Вегас.

"Алекс чувства, че е изместен от друг", заяви негов приятел. Според него 35-годишният боец с разбито сърце бил наясно, че битката да запази своята съпруга е загубена кауза за него. Неговото отчаяние се задълбочило още повече миналия месец, когато Джордан приветства Хан от ринга, след като той защити световната си титла в лека-полусредна категория, версия Световна боксова асоциация (WBA), срещу аржентинеца Маркос Майдана в столицата на хазарта.

Тогава Кейти демонстрира нов имидж - от брюнетка отново стана блондинка, което за Алекс Рийд било сигурен знак, че тя е започнала нов живот без него.

Джордан и носителят на купа "Странджа" за 2004 година се запознават през май миналата година по време на снимки за телевизионото шоу "Изкрещи, ако знаеш отговора". Алекс Рийд обаче ревнувал бясно и от още един мъж в живота на Кейти - треньора й по конен спорт Андрю Гулд.


Джордан и Рийд вече не живеят заедно. От известно време цицорестата британка, която е майка на три деца, се е преместила при сестра си Софи в нейната къща в Съри. ММА боецът пък планирал да се върне обратно в дома на майка си.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки