Дайте поне 6 месеца на Левски

Гонзо е поел по прав път, смята Ники Илиев

Дайте поне 6 месеца на Левски

Николай Илиев за „Меридиан мач”

Левски до този момент не ме впечатлява осо­бено. Това е пър­вото, което мога да кажа. Правя уговорката, че съм гледал „сините" само в контролата с Хасково, кое­то не е особено показателно. Не видях много голям растеж в играта, нещо, което досега не съм виждал и може да ме вдъхнови. Играчите не се пред­ставиха особено силно, но знам, че е много рано за оценки. Искам от вашата трибуна да призова да се дадат поне 6 месеца на този отбор и едва тогава да се правят някакви начални изводи и преценки.

Левс­ки има нов треньор, който е работил твърде малко със състава. Не е имал време да наложи вижданията си за играта. Отделно от това не са и малко промените в състава. Тряб­ва да бъдем по-снизходителни. Ясно е, че целите пред Левски винаги са били титла и купа. Уве­рен съм, че и сега ще се преслед­ват, но няма как да бъде на всяка цена. Трябва да имаме едно наум, че се започва нещо ново и няма да бъде лесно. Курсът, поет от Гонзо, е правилен. Отдавна в Левски тряб­ваше да се започне да се залага повече на младите футболисти. Те имат качества, но трябва да сме търпеливи и към тях. Няма как да пуснеш 17-18-годишни таланти и да очакваш да носят отбора на гръб. Ще им трябва време, но това е верният път. Около тях повечето от опитните играчи също са бълга­ри. Това ми допада, защото поне няма да говорим дали знаят какво е да си в Левски или не.

Всички осъзнават тежестта на синята фланелка. Всички, които обичаме Левски, се надяваме про­мените, които се направиха, да са за доброто на отбора. Ще трябва обаче да се заредим със страшно много търпение, защото няма да е лесно и отборът няма с магическа пръчка да заиграе невероятно. Всеки, който е на „Герена", иска Левски да побеждава и да играа красиво, затова заслужава подкре­па.

Най-важно е феновете да сазад отбора. Те винаги са подкрепяли, но в последните месеци се допусна грешката да се намесват в управлението. Феновете трябва само да подкрепят, а в клуба да има хора които да взимат решенията, да но­сят отговорност гари провалите и да поемат позитиви при успехите.

Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

Бандата на невинните

На "Герена" няма нито един отговорен за резултатите и дълговете

Футболна еуфория завладява Добрич

Добруджа играе най-важния си мач от 21 години насам

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката

Отношение по темата взеха треньорът Илиев и капитанът Димов

Непостоянството на Костов

Треньорът затвърди стара слабост

Всички червени картони на Роналдо през годините

Португалецът с грозна проява в Саудитска Арабия

Левски отново е тъжна картинка!

"Сините" вече не са опонент на Лудогорец и ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки