Официално: Лудогорец привлече Юнес Хамза

Тунизиецът ще бъде картотекиран за плейофа на Шампионската лига и ще е на разположение на Георги Дерменджиев за мачовете със Стяуа

Официално: Лудогорец привлече Юнес Хамза

Лудогорец реализира светкавичен трансфер, след като привлече голаджията Юнес Хамза, който досега играеше за Ботев (Пд), потвърди официалният сайт на разградския клуб.

В понеделник двата клуба финализираха преговорите, като тунизийският футболист подписа договор с шампионите за срок от три години.

Хамза ще се присъедини към Лудогорец във вторник в Бургас. Юнес Хамза ще бъде картотекиран за плейофа на Шампионската лига и ще е на разположение на Георги Дерменджиев за мачовете със Стяуа на 19 и 27 август. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в битка за място в групите на турнира, а още преди мачовете започнаха войната на трансферния пазар. Румънската спортна телевизия Dolce Sport съобщи преди минути, че Хамза минава медицински прегледи в Разград и е пред трансфер в Лудогорец. Българският шампион е предложил на тунизиеца заплата от 20 000 евро месечно, а Стуяа го изкушава с 15 000 евро на месец и голям бонус при влизане в групите на Шампионска лига. Впоследствие дойде официалната информация от Разград.

Най-новото попълнение на шампионите ще бъде представено пред публиката и медиите в Разград непосредствено преди дербито с ЦСКА от V кръг на NEWS 7 футболно първенство в събота (16 август) от 20,00 ч.

Трансферът на Хамза е поредната крачка на ръководството на Лудогорец в изграждането на силен тим, който да атакува групите на Шампионската лига, пишат още от Делиормана.

Тунизиецът е шестият нов футболист на Лудогорец за новия сезон. До момента шампионите привлякоха Вандерсон, Браян Ангуло, Анисе Абел, Александър Василев и Преслав Петров. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки