В Берое се готви промяна (аудио)

След два часа ще има информация, призна Васил Драголов

В Берое се готви промяна (аудио)
Берое е на път да обяви промяна след два часа. Това призна пред Novsport.com изпълнителният директор на заралии Васил Драголов. Според информация на Гонг ръководството на „зелено-белите” е поканило Стойчо Младенов за поста старши треньор. Твърди се, че легендата на ЦСКА е провел разговор с новите собственици на Берое и трябва да им даде отговор до края на деня.
 
Novsport.com откри и двете страни. Васил Драголов каза: „Засега няма нищо вярно. По-точно днес ще има някаква информация, която ще излезе.”
 
На въпрос дали това означава, че Илиан Илиев окончателно вече ще си тръгне, Драголов беше лаконичен: „В момента ти казвам едно към едно – нищо не означава. След два часа ще има информация и тогава ще ви кажа точно. Сега да не предполагаме, да не гадаем и тем подобни. След два часа ще има информация – точна, ясна и конкретна.”
 
Стойчо Младенов, който напусна египетския ЕНППИ в началото на юли, не пожела да коментира дали е получил предложение от Берое. Той подчерта, че се е отдал напълно на почивката си.  
 
„Не желая да коментирам нищо, свързано с моята кариера, и всичко, свързано с мен. В момента съм без работа, почивам, отдавам се напълно активно на почивката и семейството си и това е единственото, което искам в момента – да не се коментира нищо около мен.”
 
„На 12 юли се прибрах. И сега съм тук, да.”
 

На въпрос дали следи ситуацията в българския футбол и по-конкретно с националния отбор, Младенов отговори: „Следя всичко, но не желая да коментирам на този етап. Още малко да почина и тогава вече може да разчитате на мен.”  

Изявленията на двете страни може да чуете в прикачения аудио-файл!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки