Феновете на Миньор: Полицаите удариха нашите деца на "Армията" без причина (аудио)

Искаме оставката на Антон Златанов, казаха от агитката на перничани след мача с ЦСКА

Феновете на Миньор: Полицаите удариха нашите деца на "Армията" без причина (аудио)
Фенове на Миньор са били арестувани след мача с ЦСКА. Това съобщи фен на перничани пред Канал 3. Запалянкото обясни, че полицаите са задържали негови съратници на тунела при сектор „Б” на стадион „Българска армия”, като са им отнели и дръжките на знамената, които отново явно са се оказали ябълката на раздора, както стана на вечното дерби и инцидентите, които се разиграха с феновете на Левски.

Униформените били нанесли побой над непълнолетни фенове на Миньор, разказа очевидецът. 

Пред Novsport.com същият фен от агитката на перничани, пожелал анонимност, обяви, че полицаите са били маскирани и са ударили с палка неговото дете.

В момента 3-4 души били задържани. 

Утре фенклубът на Миньор щял да излезе с декларация срещу Антон Златанов, главен комисар, който ръководи отдела за борба с футболното хулиганство към СДП.



Ето и какво разказа фенът на Миньор пред Novsport.com: „Преди срещата не пуснаха четири момчета при 0.76 алкохол, което се равнява на три-четири бири. Всички знамена, шалчета, чанти бяха проверени, включително и дръжките, които са риболовни. Пусна ги на стадиона, на тези дръжки сложихме знамената да се веят. През цялото време знамената се вееха.

Приключи мача, ние свалихме знамената от дръжките. След като ги свалихме и тръгнахме да излизаме без да има никакви ексцесии с полицаите до този момент, в който те решиха, че тези момчета на по 16 години, където отговарят за дръжките, решиха да ги заключат и да ги бият”. 

„Има задържани фенове без никакви причини. Бяхме изблъскани, бяхме бити. Полицаите бяха с качулки, за да не им се виждат лицата евентуално някой да не ги снима с GSM-ите”, допълни привърженикът на „чуковете”. 

Интервюто с фена на Миньор може да чуете в прикачения звуков файл!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки