Пената пак култов: Сега сме в период на стабилизиране на държавата и на нашия отбор (аудио+видео)

Наставникът на ЦСКА остана доволен от победата с 3:1 срещу Миньор Перник

Пената пак култов: Сега сме в период на стабилизиране на държавата и на нашия отбор (аудио+видео)

Наставникът на ЦСКА Димитър Пенев остана доволен от победата с 3:1 срещу Миньор Перник.

 

"Имаме да говорим за много неща, тъй като и млади влизат, получават се контузии, картони и просто е много трудно всичко това в един кратък срок, тъй като знаем какво ни предстои. Стараем се да вдигаме контузените и младите, за да имат по-голямо самочувствие. Виждате – на пейката все младежи." - започна Стратега в типичния си стил пред камерата на ТВ7

 
"Нямаме друг избор – при контузиите, при картоните. От една страна за тях е много добре, но целите на ЦСКА винаги са за първенство, за купа. Това ни дава притеснение. Трябва да бъдем много внимателни. Всички знаят, че ЦСКА взима футболист, който да може да реализира и ЦСКА има интерес от неговата продажба след време. Самият той (б.р. Янис Зику) се чувства комфортно в нашия клуб.", продължи Пената. 
 
"Ако Спас Делев не си правеше сам засадите, съвсем друг резултатът можеше да бъде. Смятам, че в средата и Галчев, и капитанът доста километраж направиха, доста топки отнеха. Синхронът виждате – младият Стоянов, Бандаловски отсъстваше доста, и Трифонов отсъстваше. Целта ни е да зимуваме на първо място. Преди Лудогорец, трябва да играем с Литекс, бившия шампион. Надявам се утре на първата тренировка контузените да намалят своите оплаквания. Сега сме в период на стабилизиране на държавата и на нашия отбор", завърши многозначително старши треньорът на ЦСКА.
 
Аудио от пресконференцията на Димитър Пенев след срещата можете да чуете в прикачения аудио файл!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки