Първо в Novsport.com: Стефан Грозданов напусна Монтана (аудио)

"Мотивите ми наистина са лични и не са свързани с футбола и с моята работа тук в Монтана", обяви опитният спец

Първо в Novsport.com: Стефан Грозданов напусна Монтана (аудио)
Стефан Грозданов  се раздели с Монтана. Както Novsport.com пръв съобщи, ст. треньорът на монтанци се срещна днес следобяд с кмета Златко Живков и изп. директор на клуба Румен Панайотов. На срещата, която се проведе на стадион “Огоста”, един от най-авторитетните треньори в родното ни първенство помолил да бъде уважена молбата му да бъде освободен. Като мотив за това свое решение 65-годишният спец посочил семейни причини.
 
На последната си пресконференция като ст. треньор на Монтана Стефан Грозданов каза: “Мотивите ми наистина са лични и не са свързани с футбола и с моята работа тук в Монтана. Просто така се стекоха нещата, че прецених, че няма да мога да мога да остана и за пролетния полусезон. Искам да благодаря на ръководството на клуба, на Румен Панайотов и най-вече на кмета Златко Живков за проявеното разбиране. Благодаря и на феновете, които подкрепяха отбора.

Съжалявам само, че не успях да довърша работата, която започнах тук. Моето желание  бе да се опитам да направя от Монтана отбор, с който така наречените грандове, да се съобразяват. Смятам, че донякъде се получи, но не и това което очаквах. Причините са много и са от най-различен характер. Монтана изигра доста хубави мачове, но имаше и такива, как да ги нарека-незапомнящи се срещи. Много трудно се прави отбор, но пак ще кажа, че съжалявам единствено за това, че няма да мога да довърша работата си тук на стадион “Огоста", отбеляза в края на днешната пресконференция един от доайените в родното ни първенство.


Стефан Грозданов, застана начело на Монтана на 11 юни. Договорът, който той подписа тогава бе за  1+1 година. Под негово ръководство Монтана зае 10-то място в крайното есенно класиране с актив от 14 точки. В първия дял от шампионата монтанци записаха 3 победи, 5 равни срещи и 7 загуби, при голова разлика 12-24.

“Решение, което Стефан Грозданов взе да напусне, е лично негово и ние сме длъжни да се съобразим. Искам да му благодаря за това, което направи за нашия отбор през времето, в което бе начело на Монтана”, заяви изп. директор на клуба Румен Панайотов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки