Бакалов пред Novsport.com: Не искам да коментирам евентуален трансфер на Караджов (аудио)

Спортно-техническият директор на Ботев (Пловдив) Марин Бакалов заяви в интервю за Novsport.com, че на този етап не желае да коментира и спекулациите, че Николай Манчев и Атанас Курдов ще напуснат ”канарчетата”

Бакалов пред Novsport.com: Не искам да коментирам евентуален трансфер на Караджов (аудио)

Спортно-техническият директор на Ботев (Пловдив) Марин Бакалов заяви в интервю за Novsport.com, че на този етап не желае да коментира спекулациите, че Николай Манчев и Атанас Курдов ще напуснат ”канарчетата”.


Бакалов не беше особено разговорлив и относно селекцията, която ще се прави в клуба.
 
„ Когато има нещо което трябва да се съобщи около Манчев и Курдов ще ви бъде казано. Днес отборът има тренировка, като Радуканов е човекът, който ще каже с кой ще се разделим и кой трябва да остане. Лагерите са в процес на уточняване, като може би до 1-2 дена ще стане ясно. Ще бъдат два лагера”, каза бившият футболист на Ботев.
 
„Не искам да коментирам информациите, че Караджов ще премине при нас. Знаете, че селекцията е продължителен процес и не е толкова лесно да се коментира кой ще премине и кой не. Когато има окончателно подписани договори, тогава ще бъде съобщено”, завърши Марин Бакалов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки