Димитър Борисов : Отлагаме срещата за Източноевропейската лига за януари (аудио)

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви в интервю за Novsport.com, че предвидената за 15 декември трета среща на инициативния комитет на Източноевропейската лига, която трябваше да се проведе в Букурещ в четвъртък, ще се отложи с един месец

Димитър Борисов : Отлагаме срещата за Източноевропейската лига за януари (аудио)

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви в интервю за Novsport.com, че предвидената за 15 декември трета среща на инициативния комитет на Източноевропейската лига, която трябваше да се проведе в Букурещ в четвъртък, ще се отложи с един месец.


Причината е, че от комитета все още не са готови с изготвянето на самото предложение и портфолио, което да бъде пратено до европейската централа.
 
 „На 15 януари ще бъде срещата, защото все още не сме готови с предложението до УЕФА. Като го оформим, ще го пратим. 16 държави към момента подкрепят инициативата. От УЕФА казаха, че ако си намерим спонсор и турнирът е стабилен финансово, няма да има проблем да ни подкрепят”, каза Борисов.
 
Идеята на големите отбори да се промени форматът на Шампионската лига определено дава повече шансове за развитие на Източноевропейска лига”, заяви още той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки