Българин грабна 15 бона от Pokerstars с вход от 109$

Може и да сме трагични на футбол в последно време (справка националният ни отбор + клубните ни резултати в Европа), но за сметка на това, покерът за голяма част от българските играчи определено се развива отлично

Българин грабна 15 бона от Pokerstars с вход от 109$
Може и да сме трагични на футбол в последно време (справка националният ни отбор + клубните ни резултати в Европа), но за сметка на това, покерът за голяма част от българските играчи определено се развива отлично.

The Big ежедневните турнири в най-голямата онлайн покер зала PokerStars вече са редовно превземани от българи. Снощи, MARIO BG 85 се представи отлично в турнира със $109 вход, като в крайна сметка го спечели за $15,000! Българинът демонстрира доста добра и агресивна игра и това му донесе успех, като главно преди финалната маса той свърши доста "черна работа."

На финала, MARIO BG 85 елиминира един противник в началото и после всичко, което трябваше да направи е просто да стои и да гледа. bn freaks, който беше основният му конкурент преди финалната маса, се погрижи за всичко останало, след като в един момент влезе в уникална серия и само за 6 ръце елиминира 5 играчи!!!

Така изневиделица в турнира останаха само MARIO BG 85 и bn freaks. Марио отново направи умен ход, като попита противника си за сделка, а bn freaks се оказа доста щедър като му предложи $15,000 (иначе $13,775 за второ място), докато водеше с 2.6 милиона на 500к чипа. След като сделката бе факт, турнирът трябваше да бъде продължен, за да се определи краен победител. Няколко поредни (без реално значение за двамата) all-in ръце обаче предоставиха предимството по чипове на Марио, който извади късмет и спечели дори с 8-2о, за да поведе, а последната ръка бе с 8-8 срещу 10-8, като на флопа дойдоха 10-8-Х и така нашенецът взе титлата.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки